
Tiki Bar ή αλλιώς όταν το brunch συνάντησε την πολυνησιακή κουλτούρα
Ένα τροπικό σημείο στην καρδιά της Αθήνας.

Το αγαπημένο tropical spot της πόλης που μας μύησε στην Tiki κουλτούρα ήδη από το 2007 είναι ζωντανό παράδειγμα ενός all-day bar ζωντανού και αυθεντικού που έχει κερδίσει το κοινό σε βάθος χρόνου. Για εκείνα λοιπόν τα πρωινο-μεσημέρια που η πόλη συννεφιάζει, στον πολύχρωμο κόσμο του "Tiki Bar" στο Κουκάκι βρίσκουμε μια ανοιχτόκαρδη ηλιόλουστη γωνία γεμάτη αρώματα και νοστιμιές που μας ταξιδεύει. Πιάνουμε θέση στην mix & match σάλα με τα λεοπάρ καθίσματα, τις ψάθες, τα surfboards και τον Έλβις μαζί με άλλα pop-culture icons στους τοίχους και ξεκινάμε τη μέρα μας με τους καλύτερους οιωνούς!
Στον κατάλογο του brunch βρίσκουμε τα απαραίτητα egg favorites (must το Egg Poke με βραστά αβγά, καλαμπόκι, μανιτάρια, edamame, σαλατικά και σος με σόγια, σησαμέλαιο και μέλι, αλλά και το Egg Burger με βραστά αβγά, γαλοπούλα, τυρί, σχοινόπρασο, Holandaise σως και πάπρικα, χωρίς να λείπει και ο παραδοσιακός καγιανάς με ψωμί σάντο).
Φαλήρου 15, Κουκάκι
Δες που θα φας καλό brunch στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα