Eat Chic | Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τη γεύση του NJV Athens Plaza
Μετρώντας περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες σύνδεσης με τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, το πολυτελές ξενοδοχείο κλείνει το μάτι στις φετινές εορτές παρουσιάζοντας τη δική του γευστική πρόταση.
Το άρωμα της σούπας κάστανου σας υποδέχεται στον χώρο όσο η σαμπάνια γεμίζει το καλύτερο ποτήρι της συλλογής για ανταλλαγή στιγμών και ευχών και η βασιλόπιτα φλερτάρει με την τύχη και τη νέα σας χρονιά. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έχουν σίγουρα τη γεύση που επιλέγουμε να τους δώσουμε. Μία εσάνς comfortness και πολυτέλειας που τόσο ταιριάζει στη διάθεση και τον φωτισμό, ο οποίος "ντύνει" τις εορταστικές μας στιγμές. Το NJV Athens Plaza το γνωρίζει καλά.

Μετρώντας περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες σύνδεσης με τις προσωπικές και οικογενειακές – το ευχάριστες παραλείπεται, γιατί εννοείται – στιγμές, το πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας κλείνει το μάτι στις φετινές μεγάλες ημέρες των εορτών παρουσιάζοντας τη δική του γευστική πρόταση.
Ένα μωσαϊκό από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που πρώτα δένουν μεταξύ τους και στη συνέχεια όλους εμάς στο ίδιο τραπέζι. Αυτή είναι η σκέψη πίσω από τα ειδικά μενού που ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Αναστασίου, οραματίστηκε και σχεδίασε με τη συνδρομή του Pastry Chef, Νίκου Τσόλη στον γλυκό επίλογο.
Διαβάστε την συνέχεια στο harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα