Tasty Awards x Esquire: Ποια είναι τα αγαπημένα σου νέα εστιατόρια στην Αθήνα;
Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό επιστρέφουν με ένα καινούργιο challenge για εστιατόρια, μπαρ και κοινό, με σκοπό την ανάδειξη των πιο δημοφιλών spots της πόλης που άνοιξαν τους τελευταίους 18 μήνες.
Tasty Awards x Esquire 2025 λοιπόν. Ο επιτυχημένος θεσμός της Attica Media Group, Tasty Awards, που πλέον συμβαδίζει με το κορυφαίο ανδρικό lifestyle brand, Esquire, εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο κατά την ένατη συνεχή χρονιά της ύπαρξής του, διατηρώντας πάντοτε το φορμάτ που τον έκανε αγαπητό σε κοινό και εστιατόρια.
Παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Esquire's Best New Restaurants, την εξαιρετικά δημοφιλή λίστα της αμερικανικής έκδοσης, με απώτερο σκοπό να στηρίξει όλες εκείνες τις νέες προσπάθειες στο σύμπαν της εστίασης (εστιατόρια, μπαρ και γενικότερα γευστικά σποτ) που έχουν κάτι να πουν.
Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό επιστρέφουν, καλώντας τον καθένα να ψηφίσει τα αγαπημένα του νέα εστιατόρια –δηλαδή εκείνα που άνοιξαν στην Αθήνα κατά τους τελευταίους 18 μήνες–, αναδεικνύοντας την τελική λίστα των 20 κορυφαίων, του καινούργιου εστιατορίου της χρονιάς και του instant hit (εκείνου που μετρά τρεις ή λιγότερους μήνες ύπαρξης, κι όμως συζητιέται αρκετά, για τους σωστούς λόγους), καθώς και το ειδικό βραβείο του rebranding (για εστιατόρια και μπαρ που διαφοροποίησαν το κόνσεπτ τους μέσα στον τελευταίο 1,5 χρόνο).
Έως και τις 10 Μαρτίου 2025, μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire, άπαντες ψηφίζουν τα νέα αγαπημένα τους σημεία στην πρωτεύουσα.
Οι 120+ υποψηφιότητες γίνονται γνωστές στο esquire.com.gr όσο και σε όλες τις πλατφόρμες των ηλεκτρονικών μέσων του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων, με κάθε αναγνώστη να μπορεί να ψηφίσει μέχρι 20 αγαπημένα του μέρη, συνολικά.
Οι αφίξεις των τελευταίων 18 μηνών επιλέχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Esquire και τους συνεργάτες της. Ξεχωριστή κατηγορία είναι εκείνη του Rebranding, που αφορά ήδη γνωστά σποτ τα οποία άλλαξαν ριζικά κόνσεπτ (ανακαίνιση, αλλαγή σεφ κ.ο.κ).
ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΕΔΩ
Το ξεχωριστό event της απονομής των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου 2025, σε venue που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Χορηγοί των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants
#Esquiregr #BestNewRestaurants #TastyAwards #TastyAwards2025
#abvassilopoulos #vikos #skyspiritscompany #mikolaschvodka #KaiserBeer #vikoscola #Miele
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑπό τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα
Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.
