Πάσχα με τη γεύση του NJV Athens Plaza | Ανάσταση και Λαμπρή με ειδικά μενού και catering για το σπίτι σας

Το ιστορικό ξενοδοχείο του κέντρου υποδέχεται το φετινό Πάσχα με μία γευστική πρόταση υψηλού επιπέδου, καλώντας μας να κάνουμε Ανάσταση μαζί.

Γράφει: Esquire Editors 26 Μαρτίου 2025

Το Πάσχα είναι μία οικογενειακή γιορτή. Μία μετάβαση από τα πάθη στην (εσωτερική) ανάσταση, την οποία γιορτάζουμε μαζί. Με τα πρόσωπα που είναι – ή μέσα στα χρόνια – έγιναν οικογένειά μας. Με εκείνους που αγαπάμε σε σημεία που έχουμε ξεχωρίσει.

Έτσι, του δίνουμε τη γεύση που επιθυμούμε. Και το φετινό Πάσχα, το NJV Athens Plaza, στην καρδιά της Αθήνας, ενορχηστρώνει μία υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία με ελληνικό αποτύπωμα και αυτή την ανεπιτήδευτη fine dining αύρα που περιγράφει τη γαστριμαργική πρόταση του εμβληματικού ξενοδοχείου κάθε εποχή του χρόνου.

Πάσχα με τη γεύση του NJV Athens Plaza | Ανάσταση και Λαμπρή με ειδικά μενού και catering για το σπίτι σας

Η θέα από το Plaza Café


Με σεβασμό στην παράδοση, ο γευστικός εορτασμός ξεκινά στο NJV Athens Plaza λίγο μετά την Ανάσταση και ολοκληρώνεται - με ξεχωριστά, ειδικά σχεδιασμένα μενού – το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα. Ένα μωσαϊκό από παραδοσιακές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που φέρουν αφενός την υπογραφή του Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου και του Pastry Chef Νίκου Τσόλη και στη συνέχεια όλους εμάς λίγο πιο κοντά στο τραπέζι της Ανάστασης ή της Λαμπρής.

Η εμπειρία συμπληρώνεται με εκλεκτό House Wine κρασί και τη συνδρομή ενός αριστοτεχνικού service, το οποίο προσφέρει όλα όσα επιθυμείς με τη διακριτικότητα και την ιδιωτικότητα να απογειώνονται και τις δύο ημέρες.

arni

Φυσικά, για εκείνους που προτιμούν να περάσουν τη γιορτή στο σπίτι και να μην αποχωριστούν την άνεσή του, το ιστορικό ξενοδοχείο φέρει τις πασχαλινές προτάσεις των δύο chef at home, μέσα από τις υπηρεσίες catering που προσφέρει τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Διαβάστε την συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα