
Το e&o Athens ανοίγει στον όγδοο όροφο του Athens Marriott Hotel
Ξεχωριστά fusion πιάτα εμπνευσμένα από την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ταϋλάνδη

Το e&o, το φημισμένο pan-Asian εστιατόριο του Λονδίνου, μεταφέρει από τις 18 Οκτωβρίου τα εξαιρετικά fusion πιάτα του, τα συναρπαστικά του cocktail και τη ζωντανή του ατμόσφαιρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον όγδοο όροφο του Athens Marriott Hotel, διαθέτοντας χώρους για γεύμα και δείπνο, μπαρ και πισίνα, καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικες επισκέπτες. Όλα αυτά με την υπογραφή του Ομίλου Χανδρή και των Ricker Restaurants.
Μάλιστα, στα επίσημα εγκαίνια του Athens Marriott Hotel πριν από λίγες μέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να σχηματίσουν μια πρώτη εντύπωση για το εστιατόριο και να ξεναγηθούν στους χώρους του. To e&o είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια του Λονδίνου στον χώρο της ασιατικής κουζίνας που μαγεύει το κοινό, όχι μόνο με τα ξεχωριστά fusion πιάτα του που είναι εμπνευσμένα από την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ταϋλάνδη, αλλά και με το πρωτοποριακό design του.
Food & Drink
Το φαγητό είναι καινοτόμο, αλλά απλό, με ενδιαφέρουσες γεύσεις και κάθε πιάτο υλοποιοείται με φρέσκες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το φαγητό τους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας, καθώς το rooftop του Athens Marriott Hotel διαθέτει μοναδική θέα που βλέπει από τη θάλασσα μέχρι τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.
Μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μενού είναι η σαλάτα με πάπια και καρπούζι, τα noodles με αστακό, οι γαρίδες tempura τυλιγμένες σε φύλλα hoba και η τραγανή πάπια με pancakes. Από τα επιδόρπια ξεχωρίζουν το λεμονόχορτο μπρουλέ και η γρανίτα από λίτσι. Το ceviche bar θα σερβίρει φρέσκο ceviche, ενώ στο Playroom martini bar και στο μπροστινό cocktail bar θα σερβίρονται ποτά, με μια μεγάλη ποικιλία από σάκε και βραβευμένα ιαπωνικά ουίσκι.
Design

Η εταιρεία Wimberly Ιnteriors έχει σχεδιάσει την οροφή με το τραχύ πολυτελές φινίρισμα, χρησιμοποιώντας φυσική ξυλεία και πέτρα. Ο όροφος διαθέτει πισίνα και playroom με επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, shuffleboard και μπιλιάρδο, καθώς και ένα ευρηματικό photo booth. Θα φιλοξενούνται επίσης διάφορα events με DJs, και μια μεγάλη οθόνη για secret cinema, pop ups και προβολές.
INFO
Athens Marriott Hotel (Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 385, Παλαιό Φάληρο, 17564, Αθήνα)
Τηλέφωνο: (+30) 210 9471234
Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: Δευτ. 18:00-00:00, Τρ. & Τετ. 12:00-00:00, Πεμ., Παρ. & Σαβ. 12:00-02:00, Κυρ. 12:30-19:30
Ώρες λειτουργίας playroom: Πεμ., Παρ. & Σαβ. 12:00-02:00, Κυρ. 12:30-19:30
Website: www.eandoathens.com
Instagram: https://www.instagram.com/eandoathens/
Facebook: https://www.facebook.com/eandoathens/
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα