Και φέτος στο Matsuhusa Athens ένα ονειρικό Ρεβεγιόν με θέα τη θάλασσα
H γιορτινή εξερεύνηση των γαστρονομικών απολαύσεων γίνεται με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.
Αυτές τις γιορτές, το Matsuhisa Athens σας υποδέχεται στην εμβληματική Astir και υπόσχεται να σας παρασύρει σε μια γιορτινή εξερεύνηση γαστρονομικών απολαύσεων, με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.
Αφεθείτε στην μοναδική γευστική εμπειρία της Japanese fusion κουζίνας, απολαμβάνοντας τα δύο εντυπωσιακά μενού επτά πιάτων που έχει ετοιμάσει η Α – team του Matsuhisa Athens, αποκλειστικά για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα.
Ο Head Sushi Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο chef Loris di Santo δημιουργούν signature πιάτα υψηλής γαστρονομίας, που παντρεύουν εξαιρετικές πρώτες ύλες και ιδιαίτερες τεχνικές, δημιουργώντας gourmet συνδυασμούς με έμπνευση τη φιλοσοφία του Nobu-San.
Οι αισθήσεις απογειώνονται καθώς τα μεθυστικά cocktails και οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών συμπληρώνουν ιδανικά τις γαστρονομικές δημιουργίες, ενώ η γαλλική σαμπάνια Taittinger ολοκληρώνει τις προτάσεις μενού, με την "κομψή" και ισορροπημένη γεύση της.
Κάντε την κράτηση σας και αφήστε την ομάδα του βραβευμένου εστιατορίου να σας προσφέρει μια μοναδική εορταστική βραδιά, στο Matsuhisa Athens, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
* Για το μενού της Παραμονής Χριστουγέννων ισχύει η τιμή των 115€ / άτομο και για το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ισχύει η τιμή των 135€ / άτομο.
ΙΝFO
Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510
Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa στο Facebook & στο Instagram.
#MatsuhisaAthens #Astir #AthensRiviera #AstirAthensByTheSea
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Όλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Το θρυλικό Château de Beaucastel στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο εμβληματικό αθηναϊκό σποτ.
Γραφει Μπαμπης Δουκας