Tasty on the Roof: Υψηλή γαστρονομία με την καλύτερη θέα στην Αθήνα
Τον Ιούνιο ανεβαίνουμε στα rooftop restaurants κορυφαίων ξενοδοχείων της Αθήνας, δοκιμάζουμε εξαιρετικά μενού απολαμβάνοντας τη θέα της πόλης και όλα αυτά σε πολύ πιο προσιτές τιμές.
Η θέα της Αθήνας τα βράδια του καλοκαιριού είναι μαγική. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αφήνεις το βλέμμα σου να χαθεί στα φώτα της πόλης, να απολαμβάνεις στιγμές απόλυτα καλοκαιρινές που ο χρόνος μοιάζει να σταματάει. Υπάρχει όσο το σκέφτομαι. Οι στιγμές αυτές να συνοδεύονται και από μοναδικές γεύσεις που έχουν ετοιμάσει κορυφαίοι chefs. Γεύσεις που συνδυάζουν δημιουργικότητα και πρωτοποριακές ιδέες, ξεχωριστές τεχνικές, αλλά και αναφορές στην παράδοση και την ελληνική κουζίνα. Σαν όνειρο δεν ακούγεται; Κι όμως αυτόν τον Ιούνιο γίνεται πραγματικότητα.
Το Tasty Guide διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ξεχωριστό 10ήμερο "φεστιβάλ γεύσης” σε συνεργασία με ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και με τη χορηγία της Κάβας Ανθίδη. Το Tasty on the Roof μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε εξαιρετικές γεύσεις από τις κουζίνες των rooftop restaurants σε πολύ καλύτερη τιμή, ατενίζοντας ταυτόχρονα την Αθήνα από τα πιο όμορφα roof της.
Είναι πολύ εύκολο να συμμετέχουμε στο Tasty on the Roof
- Μπαίνουμε στο tasty-guide.gr
- Βλέπουμε όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, τα μενού τους και τις τιμές τους
- Διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεση μας και
- Τηλεφωνούμε για να κάνουμε την κράτηση μας
Το Tasty on the Roof έχει διάρκεια 10 ημέρες. Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.
Τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν
- Divani Palace Acropolis
- Hilton Athens
- Intercontinental
- The Foundry
- Park Radisson Blu Athens
- President Hotel
- The Zillers Athens Boutique Hotel
- Τιτάνια Hotel
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το Pomo d’ Oro εντυπωσίασε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πρωτότυπα κερκυραϊκή κουζίνα του
Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.
Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα
Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.