Ένας νέος γαστρονομικός θεσμός γεννιέται στη Σπονδή

Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, που θα οργανώνεται περιοδικά από το κορυφαίο εστιατόριο της χώρας.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 01 Νοεμβρίου 2019

Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η Σπονδή γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin. Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, ακροβατώντας μεταξύ της παράδοσης, του μοντερνισμού και του κλασσικού, με τις προτάσεις του σεφ Άγγελου Λάντου και της ομάδας του να ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον γαστρονομικό πήχη κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, το εμβληματικό εστιατόριο του Παγκρατίου δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γευθούν τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρουσίας του εστιατορίου, σε ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας, το οποίο έχει επιλεχθεί από τον Άγγελο Λάντο σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon.

Ένας νέος γαστρονομικός θεσμός γεννιέται στη Σπονδή

Στην αρχή του μενού θα προσφέρεται ως απεριτίφ, το αφρώδες κρασί Sparkling Brut του οινοποιείου Δουλουφάκη - ένα από τα καλύτερα ελληνικά αφρώδη κρασιά που παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής της Σαμπάνιας.

 Στο μενού "Spondi Hommage - Φθινόπωρο" θα υπάρχουν το Καβούρι (με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα) του 2008, το Μπαρμπούνι (με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί) του 2006, τα Μοσχαρίσια Γλυκάδια (με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ) του 2009, με τον γλυκό επίλογο να περιλαμβάνει το 1000 Feuille (βανίλια και καραμέλα) του 2007.

ΣΠΟΝΔΗ 2
ΣΠΟΝΔΗ 3

Το μενού θα είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένες θέσεις, στην τιμή των €85/άτομο.


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

reservation@spondi.gr


Διάβασε ακόμη για το νέο πρόσωπο της κλασικής (πια) Cookoovaya, το Steak Alive, όπου το εκλεκτό κρέας έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, το Frankie που κάνει νόστιμη (και) τη Νέα Ερυθραία, τι συμβαίνει με την ελληνική ψαροφαγία του σήμερα αλλά και τη σημασία της λίστας ελαιολάδου στα ελληνικά εστιατόρια.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια