Η ψηφοφορία για τα Tasty Awards 2020​​​​​​​ παίρνει παράταση

Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας έως και τον Μάιο στο tasty-guide.gr.

Γράφει: Esquire Editors 13 Μαρτίου 2020

Έχεις αγαπημένα μέρη που βγαίνεις στην Αθήνα για φαγητό ή ποτό; Βοήθησέ τα να διακριθούν, αλλά και να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος πόσο εξαιρετική δουλειά κάνουν για να γίνουν ακόμα καλύτερα. Ψήφισέ τα στα Tasty Awards, τα μοναδικά βραβεία γαστρονομίας που αποφασίζονται από όλους εμάς που βγαίνουμε στην πόλη, που δοκιμάζουμε και τελικά έχουμε τις προτιμήσεις και τις αδυναμίες μας.

Μπες στο tasty-guide.gr, δες τα υποψήφια εστιατόρια στις 8 κατηγορίες του διαγωνισμού και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο για να κερδίσει το tasty award που αξίζει. Από τα all time classics που μας έρχονται πάντα πρώτα στο μυαλό όταν ψάχνουμε ένα εστιατόριο να είμαστε cool με τους φίλους μας μέχρι τα πιο fine dining μέρη όπου τον πρώτο λόγο έχει η δημιουργική κουζίνα η γκάμα των επιλογών είναι τεράστια: Αγαπημένα στέκια για κρέας που σερβίρουν ταλιάτα του ονείρου, άλλα με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εστιατόρια που με τις international κουζίνες τους σε ταξιδεύουν από την Ιταλία έως την Ιαπωνία, bar-restaurants που φτιάχνουν τα καλύτερα cocktails και τα συνδυάζουν με τέλειες γεύσεις, ή εστιατόρια ξενοδοχείων με απίστευτη θέα στην πόλη και διεθνές κοινό, και βέβαια bars που "χτίζουν” τη φήμη της Αθήνας ως fine drinking προορισμό της Ευρώπης.

Φέτος τα Tasty Awards μπαίνουν στην 5η χρονιά τους και είναι πιο ανανεωμένα από ποτέ. Περισσότερα από 100 εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας περιμένουν την άποψη όλων μας. Ψήφισε στο tasty-guide.gr και πάρε θέση.


Χορηγοί Tasty Awards 2020

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος

Βίκος Cola

Don Papa Rum

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος