Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Spondi Hommage

Ο κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις συνεχίζεται στο κορυφαίο εστιατόριο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Φεβρουαρίου 2020

Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η Σπονδή γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin. Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, ακροβατώντας μεταξύ της παράδοσης, του μοντερνισμού και του κλασσικού, με τις προτάσεις του σεφ Άγγελου Λάντου και της ομάδας του να ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον γαστρονομικό πήχη κάθε φορά.

Συνεχίζοντας τον θεσμό Spondi Hommage, ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Spondi Hommage

Στο μενού Spondi Hommage - Άνοιξη θα υπάρχουν το Φουά Γκρα του 2008 (ραβιόλι/ τοπιναμπούρ/ καπνιστό τσάι), το Λαβράκι του 2006 (αυγοτάραχο/ ρόκα/ καρύδι) και το Μοσχάρι Γάλακτος του 2007 (γκοργκοντζόλα/ σέσκουλο/ ματζουράνα).

Θα πλαισιώνονται από Μέντα (τσάι Matcha/ γκρέιπφρουτ) και Καφέ Arabica (λεμονοθύμαρο/ πραλίνα φουντουκιού). Παράλληλα, ως απεριτίφ θα  προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας.

ΣΠΟΝΔΗ HOMMAGE ΑΝΟΙΞΗ 2
ΣΠΟΝΔΗ HOMMAGE ΑΝΟΙΞΗ 3

Το Spondi Hommage – Άνοιξη θα είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο.


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

reservation@spondi.gr


Διάβασε ακόμη για τη μητροπολιτική γοητεία του Explorer’s Bar Bistro, την αμφιλεγόμενη ιδέα του burger με τηγανητές πατάτες, το classy και νόστιμο Twenty One και την μάλλον καλύτερη αλυσίδα fast food του πλανήτη.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Airbnb των σεφ

Τι ακριβώς είναι το Sidegig που δημιούργησε ο Sean Brock.

Τα κορυφαία εστιατόρια για κρέας στην Αθήνα

Μία ωδή σε ζουμερές μπριζόλες, αριστουργηματικά παϊδάκια και όλα τα συναφή.