
Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Spondi Hommage
Ο κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις συνεχίζεται στο κορυφαίο εστιατόριο.

Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η Σπονδή γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin. Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, ακροβατώντας μεταξύ της παράδοσης, του μοντερνισμού και του κλασσικού, με τις προτάσεις του σεφ Άγγελου Λάντου και της ομάδας του να ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον γαστρονομικό πήχη κάθε φορά.
Συνεχίζοντας τον θεσμό Spondi Hommage, ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Στο μενού Spondi Hommage - Άνοιξη θα υπάρχουν το Φουά Γκρα του 2008 (ραβιόλι/ τοπιναμπούρ/ καπνιστό τσάι), το Λαβράκι του 2006 (αυγοτάραχο/ ρόκα/ καρύδι) και το Μοσχάρι Γάλακτος του 2007 (γκοργκοντζόλα/ σέσκουλο/ ματζουράνα).
Θα πλαισιώνονται από Μέντα (τσάι Matcha/ γκρέιπφρουτ) και Καφέ Arabica (λεμονοθύμαρο/ πραλίνα φουντουκιού). Παράλληλα, ως απεριτίφ θα προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας.


Το Spondi Hommage – Άνοιξη θα είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο.
Info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι
Tηλ. 210 7564021
Διάβασε ακόμη για τη μητροπολιτική γοητεία του Explorer’s Bar Bistro, την αμφιλεγόμενη ιδέα του burger με τηγανητές πατάτες, το classy και νόστιμο Twenty One και την μάλλον καλύτερη αλυσίδα fast food του πλανήτη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα