
Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Spondi Hommage
Ο κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις συνεχίζεται στο κορυφαίο εστιατόριο.
Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η Σπονδή γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin. Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, ακροβατώντας μεταξύ της παράδοσης, του μοντερνισμού και του κλασσικού, με τις προτάσεις του σεφ Άγγελου Λάντου και της ομάδας του να ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον γαστρονομικό πήχη κάθε φορά.
Συνεχίζοντας τον θεσμό Spondi Hommage, ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.

Στο μενού Spondi Hommage - Άνοιξη θα υπάρχουν το Φουά Γκρα του 2008 (ραβιόλι/ τοπιναμπούρ/ καπνιστό τσάι), το Λαβράκι του 2006 (αυγοτάραχο/ ρόκα/ καρύδι) και το Μοσχάρι Γάλακτος του 2007 (γκοργκοντζόλα/ σέσκουλο/ ματζουράνα).
Θα πλαισιώνονται από Μέντα (τσάι Matcha/ γκρέιπφρουτ) και Καφέ Arabica (λεμονοθύμαρο/ πραλίνα φουντουκιού). Παράλληλα, ως απεριτίφ θα προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας.


Το Spondi Hommage – Άνοιξη θα είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο.
Info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι
Tηλ. 210 7564021
Διάβασε ακόμη για τη μητροπολιτική γοητεία του Explorer’s Bar Bistro, την αμφιλεγόμενη ιδέα του burger με τηγανητές πατάτες, το classy και νόστιμο Twenty One και την μάλλον καλύτερη αλυσίδα fast food του πλανήτη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Να πώς φτιάχνεται το hot dog - και είναι πιο αηδιαστικό από ό,τι φαντάζεσαι
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube δείχνει τη σκληρή αλήθεια για τα νόστιμα hot dogs.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςTasty Awards 2023: Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.
Γραφει Tasty-guide.grTo ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab
Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του.
Choix Hall | Wine and art events από την InterCatering
Ένας υπέροχος industrial χώρος, ιδανικός για κάθε είδους εκδηλώσεις.
Tasty Awards 2023: Πού πάμε για το καλύτερο street food της Αθήνας;
Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.
Γραφει Tasty-guide.grΣτην Ευριπίδου για νοστιμιές
Δε γίνεται να μη σταματήσεις για μερικές μπουκιές στο "στομάχι της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης Δουκας