Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Spondi Hommage
Ο κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις συνεχίζεται στο κορυφαίο εστιατόριο.
Από το 1996 μέχρι και σήμερα, η Σπονδή γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στα γαστρονομικά ελληνικά δρώμενα ενώ παράλληλα είναι και το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin. Κάθε επισκέπτης βιώνει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στη μοντέρνα γαλλική, υψηλή κουζίνα, ακροβατώντας μεταξύ της παράδοσης, του μοντερνισμού και του κλασσικού, με τις προτάσεις του σεφ Άγγελου Λάντου και της ομάδας του να ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον γαστρονομικό πήχη κάθε φορά.
Συνεχίζοντας τον θεσμό Spondi Hommage, ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, τον ερχόμενο Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων.
Στο μενού Spondi Hommage - Άνοιξη θα υπάρχουν το Φουά Γκρα του 2008 (ραβιόλι/ τοπιναμπούρ/ καπνιστό τσάι), το Λαβράκι του 2006 (αυγοτάραχο/ ρόκα/ καρύδι) και το Μοσχάρι Γάλακτος του 2007 (γκοργκοντζόλα/ σέσκουλο/ ματζουράνα).
Θα πλαισιώνονται από Μέντα (τσάι Matcha/ γκρέιπφρουτ) και Καφέ Arabica (λεμονοθύμαρο/ πραλίνα φουντουκιού). Παράλληλα, ως απεριτίφ θα προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας.
Το Spondi Hommage – Άνοιξη θα είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο.
Info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι
Tηλ. 210 7564021
Διάβασε ακόμη για τη μητροπολιτική γοητεία του Explorer’s Bar Bistro, την αμφιλεγόμενη ιδέα του burger με τηγανητές πατάτες, το classy και νόστιμο Twenty One και την μάλλον καλύτερη αλυσίδα fast food του πλανήτη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας