Η Mariah Carey φέρνει τα Χριστούγεννα στα McDonald's

H ντίβα της pop χαρίζει μπέργκερ και μηλόπιτες στους χρήστες του αμερικάνικου app των McDonald's.

Η Mariah Carey δεν είναι μόνο η βασίλισσα της κορώνας και των ρούχων με τις κεντημένες πεταλούδες, αλλά και η βασίλισσα των Χριστουγέννων. Για του λόγου το αληθές, πριν από λίγες ημέρες, το Billboard ανέδειξε το All I want for Christmas στην 1η θέση της λίστας του με τα 100 πιο σπουδαία χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ε, λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να γίνει και η βασίλισσα των McDonald's, χαρίζοντας καθημερινά και επί 12 μέρες, σαν καλή νεράιδα που είναι, από μία λιχουδιά που φέρει την υπογραφή της επιλογής της σε όλους τους χρήστες του αμερικανικού McDonald's app που θα ξοδεύουν σε αυτό τουλάχιστον 1 δολάριο.

Η Mariah Carey φέρνει τα Χριστούγεννα στα McDonald'sMcDonald's

Μοιράζει τζάμπα φαγητό (και είναι και McDonald's)

Η αρχή αναμένεται να γίνει αύριο 13 Δεκεμβρίου και το deal-προωθητική ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 24 του μήνα, παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, κάθε μέρα θα είναι διαθέσιμο μόνο 1 προϊόν προς εξαργύρωση, οπότε αν βρίσκεσαι στις Ηνωμένες Πολιτείες το συγκεκριμένο διάστημα και θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις αγαπημένες γεύσεις της ντίβας της pop, θα πρέπει να γίνεις, έστω περιστασιακά, καθημερινός χρήστης του app.

MARIAH'S MENU CAMPAIGNMcDonald's

> Διάβασε ακόμα: Η Céline Dion δεν ήταν μόνο η βασίλισσα της κορώνας

Ανάμεσα στις λιχουδιές που επέλεξε μία προς μία η Αμερικανίδα super star, βάση του προσωπικού της γούστου και του προπονημένου στα McDonald's ουρανίσκου της, περιλαμβάνονται το κλασικό cheeseburger, το Big Mac, τα μαλακά cookies με τσιπ σοκολάτας και, φυσικά, η ζεστή μηλόπιτα των McDonald's που δεν μπορεί κανείς να την αντιγράψει.

> Διάβασε ακόμα: Τα 20 καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Βασίλισσα και του packaging

Στα χριστουγεννιάτικα δώρα, βέβαια, το περιτύλιγμα πρέπει να είναι πάντα άψογο και εορταστικό, για να σε βάζει σε γιορτινό, φαντασμαγορικό κλίμα. Γι' αυτό και τα γευστικά δωράκια της Mariah Carey θα έρχονται στην πόρτα των τυχερών χρηστών του αμερικάνικου app σε packaging που η αισθητική του θα παραπέμπει στην αγάπη της τραγουδίστριας με την ατελείωτη φωνή για τα Χριστούγεννα και το σικ στυλ.

MARIAH'S MENU CAMPAIGNMcDonald's

> Διάβασε ακόμα: Τα πιο θρυλικά πιάτα των McDonald's

Βασίλισσα και του merchandizing

Τα δώρα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Τα πρώτα 10.000 άτομα που θα εξαργυρώσουν το deal του Mariah Menu στις 15 Δεκεμβρίου θα κερδίσουν από ένα beanie με χρυσοκεντημένη την υπογραφή της απόλυτης ντίβας.

MARIAH'S MENU CAMPAIGNMcDonald's

Στις 21 Δεκεμβρίου πάλι, άλλα 10.000 άτομα θα πάρουν τζάμπα μαζί με την παραγγελία τους ένα μαύρο T-shirt με σταμπαρισμένη πάνω του μία vintage φωτογραφία της Mariah Carey, που την απεικονίζει να έχει μόλις σερβιριστεί το αγαπημένο της μενού.

MARIAH CAREYGetty Images

Τι περιλαμβάνει το πιάτο της; Cheeseburger με έξτρα πίκλες, πατατούλες και αναψυκτικό.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας