Tasty Awards 2023: Τα εστιατόρια που ξέρουν από καλό κρέας

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.

Γράφει: Tasty-guide.gr 20 Φεβρουαρίου 2023

Πάντα το καλό κρέας είχε τους φανατικούς του οπαδούς και τα δικά του στέκια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει γίνει αυτό που λέμε "τάση” με το ένα μετά το άλλο τα εξειδικευμένα εστιατόρια να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Σήμερα στην Αθήνα έχουμε πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές. Μπορούμε να βρούμε στα μενού των εστιατορίων μας τα πάντα: από τα πιο κλασικά ελληνικά πιάτα με κρέας (προβατίνα) ελαφρώς πειραγμένα (με πουρέ λαχανικών) μέχρι τα πιο διαχρονικά της γαλλικής κουζίνας (πιπεράτο φιλέτο) ή και τα πιο δημιουργικά που παντρεύουν τεχνικές και υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη (γύρος kobe με ταχίνι).

Στα φετινά Tasty Awards συμμετέχουν πραγματικά τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας. Η επιλογή δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις, για chefs και επιχειρήσεις καταξιωμένες στη συνείδηση του κοινού, άλλες με πολλές διακρίσεις και φήμη από το εξωτερικό και άλλες που έβαλαν γειτονιές της Αθήνας στον χάρτη που ούτε τις ήξεραν οι περισσότεροι από εμάς. Εμείς όπως και να έχει θα ψηφίσουμε το αγαπημένο μας.

Ψηφίζουμε εδώ!

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος