Ροζ burger γιατί και η Barbie έχει ψυχή

Πασίγνωστη αλυσίδα fast food φρόντισε να φτιάξει ένα μενού εμπνευσμένο από την εμβληματική κούκλα.

Το Barbiecore το είδαμε έντονα την προηγούμενη σεζόν, ιδιαίτερα χάρις σε μία εξολοκλήρου ροζ/φούξια συλλογή του οίκου Valentino, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε πως το μεγαλύτερο "μπαμ" αυτής της "παιχνιδιάρικης" τάσης, δεν είχε γίνει ακόμα. Η άφιξη της νέας ταινία Barbie, ωστόσο, ήταν εκείνη που λειτούργησε ως "σπίθα" για να ζήσουμε, στο πετσί μας, το Barbieworld.

Ναι, φυσικά και θα δούμε την ταινία, αφενός για τους πρωταγωνιστές της, Margot Robbie και Ryan Gosling, και αφετέρου γιατί μοιάζει να έχει πλάκα. Όμως, είναι ανάγκη μέχρι να γίνει αυτό να έχουν όλα γίνει ροζ;

Η αφοπλιστική απάντηση δόθηκε από τα Burger King. "Ναι!" βροντοφώναξε η γνωστή αλυσίδα fast food, λανσάροντας ένα νέο μενού εμπνευσμένο από την εμβληματική κούκλα. Το BK Barbie Combo, όπως αυτό ονομάζεται, έρχεται μέσα σε ένα ροζ κουτί και περιέχει ένα burger με μία ροζ, καπνιστή σος. Ακόμη, συνοδεύεται από ένα ροζ milkshake βανίλιας με Nesquik φράουλα και ένα τεράστιο donut στην κορυφή. Α, στο μενού περιλαμβάνονται και πατάτες και συγκεκριμένα "οι πατάτες του Ken", οι οποίες, ωστόσο, δεν είναι ροζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας