
Εντοπίζοντας το καλύτερο παγωτό στην Αθήνα
Φυσικό παγωτό σε πρωτότυπους συνδυασμούς, προσοχή στα υλικά και άφθονο μεράκι και φαντασία ανεβάζουν επίπεδο στα παγωτατζίδικα της πόλης.
Το παγωτό έχει γίνει πλέον και στην Αθήνα σοβαρή υπόθεση με γνωστά brands και μικρές προσωπικές εταιρείες να ψάχνουν τα υλικά και τις παρασκευές τους και να επιστρατεύουν όλη τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους με στόχο να μας προσφέρουν υπέροχο, φυσικό παγωτό σε αγαπημένους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Με επώνυμο γάλα, vegan, με φρέσκα φρούτα και ψαγμένα υλικά από εκλεκτούς παραγωγούς, σε χώρους μικρούς ή μεγάλους που ακτινοβολούν μεράκι, φροντίδα και ευαισθησία, τα παγωτατζίδικα και οι διευθύνσεις για καλό παγωτό που ακολουθούν μας κρατούν την πλέον δροσερή παρέα το φετινό καλοκαίρι - και όχι μόνο!
Στον "Άραξο" το παγωτό από φρέσκο γάλα ημέρας είναι μια κατηγορία από μόνο του
Ένα λαχταριστό παγωτό πάντα ήταν, και θα είναι, η καλύτερη παρέα για το καλοκαίρι. Ωστόσο πριν και πάνω από όλα έρχεται το γάλα. Κάτι που γνωρίζει και τιμά η ταλαντούχα ομάδα του "Άραξος", μιας οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε το 1987 στον Άραξο Αχαΐας και αποφάσισε το 2011 να στραφεί στο γιαούρτι και τα επιδόρπια, εξυπηρετώντας ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα εστίασης. Δεύτερης γενιάς γαλακτοκόµος, ο Νίκος Πετρόπουλος αποφάσισε να εξελίξει την παραγωγή γαλακτοκομίας και να ανοίξει ένα κατάστημα στα Εξάρχεια, αλλά και ένα ακόμα που ανοίγει τώρα στα Βριλήσσια. Στο σταυροδρόμι της παράδοσης με το σήμερα, απέδειξε πως χωράνε οι τσαντίλες που κρέμονται στο ψυγείο αλλά και οι απίθανες γεύσεις παγωτού από ολοφρεσκο γάλα ημέρας.
Η συνέχεια στο Athinorama
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα