Το πιο ακριβό steak της Νέας Υόρκης κοστίζει 350 δολάρια

Το βίντεο που γυρίστηκε στο Old Homestead είναι ό,τι πιο λαχταριστό κυκλοφορεί στο YouTube.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 05 Νοεμβρίου 2018

Κάποια στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας κάποιος σημαντικός άντρας είχε πει: "καμία σπουδαία ιστορία δεν ξεκίνησε ποτέ με μία σαλάτα". Μία φράση που σίγουρα είχε στο μυαλό του ο Nick Solares όταν έστηνε το παρακάτω βίντεο για την εκπομπή The Meat Show του Eater. Η ιδέα ήταν απλή: θα έβρισκε το πιο ακριβό steak της Νέας Υόρκης και θα έφτιαχνε το πιο λαχταριστό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

Αυτό που χρειάστηκε να κάνει ήταν να επισκεφτεί το Old Homestead στο Μανχάταν. Εκεί τον περίμενε ένα καταπληκτικό steak της ιαπωνικής ποικιλίας wagyu, το οποίο συνήθως σερβίρεται κομμένο σε λεπτές φέτες -κάτι που όμως δεν κάνουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Εκεί σου σερβίρουν ολόκληρο το κομμάτι στο πιάτο, αφού ως γνωστόν τα πάντα στην Αμερική έρχονται σε μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές μερίδες. Όσο για την τιμή του; Ακριβώς 350 δολάρια.

Σε περίπτωση που σκοπεύεις να κάνεις ένα ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο τους επόμενους μήνες, το steak του Old Homestead είναι από εκείνες τις γεύσεις που οφείλεις στον εαυτό σου. H σύγκρισή του με Rolls Royce μόνο τυχαία δεν είναι. Αν πάλι δεν πρόκειται, δυστυχώς, να πας άμεσα Νέα Υόρκη υπάρχει τουλάχιστον αυτό το βίντεο για να σε αποζημιώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι κανόνες του dim sum

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ξεχωριστή γαστρονομική τελευτουργία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το wagyu είναι τόσο ακριβό

Τρυφερό, χυμώδες, απολαυστικό και πανάκριβο. Όλα όμως εξηγούνται για το δημοφιλές κρέας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας