Το πιο ακριβό steak της Νέας Υόρκης κοστίζει 350 δολάρια

Το βίντεο που γυρίστηκε στο Old Homestead είναι ό,τι πιο λαχταριστό κυκλοφορεί στο YouTube.

Κάποια στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας κάποιος σημαντικός άντρας είχε πει: "καμία σπουδαία ιστορία δεν ξεκίνησε ποτέ με μία σαλάτα". Μία φράση που σίγουρα είχε στο μυαλό του ο Nick Solares όταν έστηνε το παρακάτω βίντεο για την εκπομπή The Meat Show του Eater. Η ιδέα ήταν απλή: θα έβρισκε το πιο ακριβό steak της Νέας Υόρκης και θα έφτιαχνε το πιο λαχταριστό βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.

Αυτό που χρειάστηκε να κάνει ήταν να επισκεφτεί το Old Homestead στο Μανχάταν. Εκεί τον περίμενε ένα καταπληκτικό steak της ιαπωνικής ποικιλίας wagyu, το οποίο συνήθως σερβίρεται κομμένο σε λεπτές φέτες -κάτι που όμως δεν κάνουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Εκεί σου σερβίρουν ολόκληρο το κομμάτι στο πιάτο, αφού ως γνωστόν τα πάντα στην Αμερική έρχονται σε μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές μερίδες. Όσο για την τιμή του; Ακριβώς 350 δολάρια.

Σε περίπτωση που σκοπεύεις να κάνεις ένα ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο τους επόμενους μήνες, το steak του Old Homestead είναι από εκείνες τις γεύσεις που οφείλεις στον εαυτό σου. H σύγκρισή του με Rolls Royce μόνο τυχαία δεν είναι. Αν πάλι δεν πρόκειται, δυστυχώς, να πας άμεσα Νέα Υόρκη υπάρχει τουλάχιστον αυτό το βίντεο για να σε αποζημιώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας