Η πιο νόστιμη σαλάτα με ό,τι περίσσεψε

Τίποτα δεν πάει χαμένο από τα γιορτινά γεύματα και αυτή η συνταγή θα σε πείσει.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 05 Ιανουαρίου 2021

Συνήθως, τα περισσεύματα των γιορτινών τραπεζιών αρκούν για μπόλικες ημέρες μετά. Ζούμε στην εποχή όπου -ορθά- επικρατεί η λογική του zero waste και τίποτα δεν πάει χαμένο. Καθώς είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως σου έχουν μείνει αρκετά από τα πληθωρικά γεύματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μάθε πώς θα αξιοποιήσει κάποια από αυτά με τον πιο νόστιμο τρόπο. 

Όπως για παράδειγμα με αυτή τη σαλάτα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας