Emma Roberts, το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Η πρωταγωνίστρια του American Horror Story σβήνει σήμερα 33 κεράκια.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 10 Φεβρουαρίου 2024

Η ταμπέλα του Nickelodeon ή του Disney channel συχνά θεωρείται ρετσινιά για τους καλλιτέχνες που μεγαλώνοντας θέλουν να μην παρουσιάζονται ως αιώνιοι έφηβοι. Αρκετοί την έχουν αποτινάξει και ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η Emma Roberts. Στη δική της περίπτωση βέβαια, υπήρχε και το ατού της οικογενειακής, καλλιτεχνικής φλέβας. Τα κλισέ περί πεπρωμένου, DNA και μήλου που πέφτει κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση της ηθοποιού που σήμερα σβήνει 33 κεράκια (γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1991 στο Ρίνεμπεκ της Νέας Υόρκης) ισχύουν όλα.

Παρακολουθώντας τη θεία

Η μητέρα της ήθελε να ζήσει μία φυσιολογική ζωή ενός κανονικού παιδιού. Αποδείχτηκε ανέφικτο αφού η μικρή Emma συνήθιζε να πηγαίνει στα γυρίσματα των ταινιών της θείας της, Julia Roberts, αλλά και του πατέρα της, Eric. "America's sweethearts" χαρακτηρίζουν τις νέες γλυκές ενζενί, και η Roberts φαινόταν εξαρχής πως όδευε ολοταχώς προς αυτήν την κατεύθυνση από τα πρώτα κιόλας χρόνια της εφηβείας της. 

Μετά το ντεμπούτο της στο Nickelodeon, δεν άργησαν να έρθουν οι προτάσεις για συμμετοχές στις εφηβικές ταινίες που όλοι αγαπάμε να μισούμε, όπως και ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι. Στη διετία 2006-8 διέπρεψε ως Nancy Drew και Wild Child για να συνεχιστούν οι γλυκανάλατοι ρόλοι, που -ας το παραδεχτούμε- της ταίριαζαν γάντι εκείνη την περίοδο.

Η καριέρα της με σημαντικές συμμετοχές σε γνωστούς τίτλους (Scream 4, We're the Millers, Valentine's Day κ.α.) σιγά σιγά πήρε την ανιούσα και η Roberts άρχισε να καλοβλέπει ρόλους που ξέφευγαν από ό,τι συνήθιζε να κάνει, χωρίς να αποποιείται βέβαια του μέχρι τότε κινηματογραφικού παρελθόντος της.

Emma Roberts, το κορίτσι της διπλανής πόρτας GETTY IMAGES

Η τέλεια ευκαιρία

Την ευκαιρία που έψαχνε της έδωσε ο Ryan Murphy που την εμπιστεύθηκε για ένα ρόλο γραμμένο στα μέτρα της στην τρίτη σεζόν του American Horror Story. Έκτοτε, η συνεργασία της με το διάσημο παραγωγό συνεχίστηκε και σε άλλα πρότζεκτ του ίδιου, ενώ μπόρεσε επίσης να συμμετέχει σε πιο 'φεστιβαλικές' ταινίες. Ούτε το Netflix της ξέφυγε, μάλιστα το Holidate ήταν μία από τις πιο προβεβλημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2020. 

EMMA2 GETTY IMAGES

EMMA3 GETTY IMAGES

Η 33χρονη ηθοποιός μπορεί να μην έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη, όμως δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής. Είναι σούπερ αναγνωρίσιμη, τα δε γυναικεία περιοδικά και sites τη λατρεύουν κοπιάροντας συχνά το στυλ της.

Για τα αντρικά media από την άλλη, είναι το κορίτσι που όλοι ονειρεύονται να έμενε στο διπλανό διαμέρισμα. Απλώς, μαζί της θα είναι και ο σύντροφός της, επίσης ηθοποιός Garrett Hedlund και ο μικρότερος γιος τους Rhodes Robert Hedlund. Δε σε πειράζει φαντάζομαι. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου