Η Charlize Theron, ό,τι κι αν κάνει, είναι πάντα υπέροχη

Η 46χρονη Νοτιοαφρικανή καλλονή μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Άσχημη, παχιά, κακοντυμένη, ένα πραγματικό τέρας. Αυτοί είναι οι πιο ευγενικοί χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε το 2003 η Charlize Theron στο Monster. Η αληθινή ιστορία μίας κακοποιημένης γυναίκας που θέλησε να πάρει εκδίκηση απέναντι στους άντρες που κατέστρεψαν τη ζωή της. Μίας εκδιδόμενης γυναίκας που μετεξελίχθηκε σε serial killer - ή μάλλον που η κοινωνία την ώθησε μέχρι. Ποιος θα περίμενε ότι η αψεγάδιαστη ομορφιά της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού θα τσαλακωνόταν σε τέτοιο βαθμό ώστε να την οδηγήσει μέχρι τα Όσκαρ;

> Διάβασε ακόμη: Η Ana de Armas είναι το τέλειο Bond girl

Κι όμως, η Theron κατάφερε το 2003 να πάρει το χρυσό αγαλματάκι, μία εξέλιξη που δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς όταν την θαυμάσαμε για πρώτη φορά να χάνει πόντο-πόντο το φόρεμά της στην θρυλική διαφήμιση του Martini που στοίχειωσε τα όνειρα του αντρικού κοινού.

Ξεκίνησε ως άλλη μία εντυπωσιακή bimbo για να μεταμορφωθεί σε ένα sexy κι αστείο κορίτσι, κι από εκεί σιγά σιγά να κατακτήσει το Χόλιγουντ με το σπαθί της και τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο μεγάλο πανί του σινεμά.

Σε αντίθεση με πολλές συναδέλφους της, η Theron άλλαζε πρόσωπα, μεταμορφωνόταν, κυρίως όμως εξελισσόταν χωρίς σχεδόν ποτέ να εφησυχάζει ή να παραμένει στάσιμη. 

Αυτή τη φορά, η 46χρονη ηθοποιός απέκτησε κόκκινα και σγουρά μαλλιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου (Lady Lesso) για τη σειρά School for Good and Evil που έρχεται στο Netflix. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.


H Charlize Theron στο Instagram


Διάβασε ακόμη για τη νέα Μις Κόσμος Andrea Meza, την Paige Spiranac που είναι ένας καλός λόγος για να ασχοληθείς με το γκολφ και την Elena Kampouris, τη νέα Tokyo του Netflix με ελληνική καταγωγή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου