Ana Lucía Dominguez, από την Κολομβία με αγάπη

Η Camila του The Marked Heart έχει την προσοχή μας.

Pálpito, The Marked Heart, Σημαδεμένη Καρδιά. Όπως και να την πεις, η σειρά των Camilo Vega και Leonardo Padrón είναι εκείνη που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού Netflix. Και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η Ana Lucía Dominguez.

Αρχικά, να πέσει το trailer:

Το προφίλ

Η Camila της δημοφιλούς αυτή τη στιγμή σειράς γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1983 στην Μπογκοτά της Κολομβίας και από πολύ μικρή γνώριζε πως θέλει να ασχοληθεί με τον κόσμο του θεάματος. Έτσι, μετά το σχολείο φρόντισε να σπουδάσει υποκριτική και να πάρει μαθήματα επικοινωνίας και γλώσσας του σώματος. Από τα μέσα της δεκαετίες του 1990 μέχρι και σήμερα, έχει παίξει σε δεκάδες παραγωγές, κυρίως σαπουνόπερες στη χώρα της. 

> Διάβασε ακόμη: Carmen Electra, ένα crush από τα 90s

Το 2001, μόλις στα 18 της, παντρεύτηκε τον κατά 14 έτη μεγαλύτερό της ηθοποιό David Alberto García αλλά χώρισαν μόλις 2 χρόνια αργότερα. Το 2008, παντρεύτηκε ξανά τον Κολομβιανό ηθοποιό και τραγουδιστή Jorge Cárdenas, με τον οποίο είναι μαζί μέχρι και σήμερα. Ασφαλώς, μία γυναίκα σαν την Ana Lucía Dominguez, με εκφραστικά μάτια, έντονο ταμπεραμέντο και ενδιαφέρουσες καμπύλες, δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο το αντρικό κοινό. 

Το οποίο φροντίζει να την ακολουθεί και στο Instagram, εκεί όπου αριθμεί κάτι παραπάνω από 2.300.000 followers. Και ανεβάζει φωτογραφίες όπως οι παρακάτω. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου