Sophie Turner, A Woman We Love

Δυναμική ηθοποιός και party animal, η Sophie Turner σβήνει σήμερα 28 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Φεβρουαρίου 2024

Γεννήθηκε ξανθιά αλλά έγινε γνωστή, στην εφηβεία της, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, για την ακρίβεια καστανοκόκκινα. Ο λόγος φυσικά, για τη Sophie Turner. Με αφορμή λοιπόν τα 28α γενέθλιά της -γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1996-, ρίχνουμε τους προβολείς μας πάνω της, για να φωτιστεί καλύτερα η ομορφιά της.

Η νεαρή αριστοκράτισσα του Game of Thrones

Αναμφίβολα, ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα της είναι αυτός της νεαρής αριστοκράτισσας Sansa Stark, στο Game of Thrones, ρόλο που ανέλαβε στα δεκατέσσερά της, τον Αύγουστο του 2009, με τη σειρά να προβάλλεται από το 2011 έως το 2019. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι την είδαμε κανονικά να μεγαλώνει μέσα στη σειρά, ενώ το ίδιο συνέβαινε και στην πραγματική της ζωή.

Παράλληλα, έπαιξε σε κάποιες ταινίες (και λιγότερες τηλεοπτικές σειρές), με πιο επιτυχημένες το X-Men: Apocalypse και το Dark Phoenix. Το 2016 άρχισε να βγαίνει με τον Joe Jonas, ενώ οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβρη της επόμενης χρονιάς. Ο γάμος ακολούθησε την Πρωτομαγιά του 2019 στο Λας Βέγκας, ενώ μια δεύτερη τελετή πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς, στο Καρπαντρά της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Ωστόσο, ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια. 

Τον Σεπτέμβριο του 2023, οι δυο τους πήραν διαζύγιο ενώ σήμερα, το μόνο τους ενώνει μοιάζει να είναι οι δυο τους κόρες. Η Willa είναι σήμερα 4 ετών ενώ η μικρή, Delphine, μόλις 2.

Λοιπόν, δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Sophie Turner φέτος και πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της ωστόσο από εμάς, έχει σίγουρα τα "χρόνια πολλά". Μεταξύ μας πάντως, εικάζουμε πως θα παρτάρει ξέφρενα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως είναι party animal. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου