Το βασικό ένστικτο της Sharon Stone

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα μέσα από τις σελίδες του έντυπου Esquire στο απόλυτο sex symbol που κλείνει 65 χρόνια μίας υπέροχης ζωής.

Η Sharon Stone διπλώνει τα πόδια της στο ίσως πιο διάσημο σταυροπόδι στην ιστορία του σινεμά και όλοι μένουν με κομμένη την ανάσα - ή πιο ορθά με το στόμα ανοιχτό. Η Sharon Stone δένει σφιχτά τον Michael Douglas στο κρεβάτι (και όλος ο αντρικός πληθυσμός θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του). Η Sharon Stone κρατά έναν παγοκόφτη στα χέρια της και μοιάζει να κρατά τις τύχες ολόκληρου του αντρικού πληθυσμού μέσα σε αυτά. Οι παραπάνω εικόνες είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη κάθε αρσενικού αυτού του πλανήτη και εκεί θα μείνουν για πάντα. Με την ίδια πάντοτε πρωταγωνίστρια.

Αν πριν το Βασικό Ένστικτο (1992) η νεαρή τότε ηθοποιός ήταν απλά μία όμορφη ξανθιά για δεύτερος ρόλους, μετά από την τεράστια επιτυχία της neonoir ταινίας με τον αχαλίνωτο ερωτισμό, αναδείχθηκε σε αστέρι πρώτο μεγέθους και σε ένα αξεπέραστο sex symbol που κουβαλούσε μία επικίνδυνη γοητεία- δεν υπήρχε άντρας στον πλανήτη που δε θα ήθελε να είναι θύμα της. Μία ιδιότητα που διατηρεί μέχρι σήμερα καθώς σβήνει 63 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

Έξυπνη πολύ πάνω από τον μέσο όρο, ετοιμόλογη, με σπάνια αίσθηση του χιούμορ και ικανή για βιτριολικές ατάκες, η Stone δεν υπήρξε ποτέ μία αδιάφορη bimbo. Η ερμηνεία της στο Casino (1995) του Scorsese παραμένει η επιτομή αυτού που αστυνομικά μυθιστορήματα λένε "a woman to die for". Οι διάσημοι ρόλοι, οι συνεντεύξεις, οι τολμηρές φωτογραφήσεις και οι απίθανες ιστορίες που την ακολουθούν -όπως το ότι είχε απειλήσει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, με όπλο έναν κάμεραμαν στα γυρίσματα του Βασικού Ενστίκτου, προειδοποιώντας τον ότι δε θέλει να δει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας στην οθόνη- της έχουν χαρίσει, όχι άδικα, ένα θρυλικό status.

Όσο για το Esquire; Την έχει φιλοξενήσει περισσότερες από μία φορές στις σελίδες του. Ακολουθούν οι καλύτερες φωτογραφικές στιγμές αυτής της αυθεντικής Woman We Love, όπως τις κατέγραψε ο φακός διάσημων φωτογράφων.

1995

Το βασικό ένστικτο της Sharon Stone
Sharon Stone 1

1996

Sharon Stone 3
Σάρον Στόουν 3
Σάρον Στόουν 3

1999

Sharon Stone 23

2006

Σάρον Στόουν 11
Σάρον Στόουν 12
Σάρον Στόουν 14
Σάρον Στόουν 16
Σάρον Στόουν 19

2015 | Στο Harper's Bazaar

Σάρον Στόουν 31
Σάρον Στόουν 32
Σάρον Στόουν 37

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου