Όσα είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Γιάννη Βογιατζή ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βογιατζής, σκορπίζοντας έτσι τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.
Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη την είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Ο γνωστός ερμηνευτής είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.
Όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη
"Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Έχω περάσει δύο δικτατορίες, κατοχή. Το 1941 πέθανε ο πατέρας μου, είχα μια μάνα χήρα και είχα ανάγκη να ζήσω. Φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε. Με τον Φώτη Μεταξόπουλο καθόμασταν και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι”.
Η συνέχεια στο yupiii.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Μικρές καθημερινές συνήθειες που σε εξαντλούν χωρίς να το καταλαβαίνεις
Η πνευματική κόπωση δεν προέρχεται πάντα από τη δουλειά. Ορισμένες καθημερινές συνήθειες μπορούν να εξαντλήσουν την ενέργεια και τη συγκέντρωση χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.
Θα μάθουμε ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι;
Μάλλον δύσκολο, αλλά τουλάχιστον κάποιες έρευνες προσπαθούν να βοηθήσουν.
Oι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα τoυ Forbes για το 2026
Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων, με περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ από τη ναυτιλία, τις επενδύσεις, την ενέργεια και τα ακίνητα.
Ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν ξέχασε ποτέ τις εκρήξεις στη Μαριούπολη
Κατευθείαν από την πρώτη γραμμή των γεγονότων, ο Σταύρος Ιωαννίδης μιλάει στο Esquire Greece για τον πόλεμο και τα γεγονότα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΠέφτει "χιόνι" από τα γένια σου; Να τι πρέπει να κάνεις
Η ξηροδερμία είναι ζόρικη πίστα για τους μουσάτους, αλλά έχουμε την λύση.
Το πρόγραμμα του Jon Bernthal για το Punisher
Για να γίνεις απειλή, έστω και της μικρής οθόνης, χρειάζεσαι σωστό πρόγραμμα. Και ο Punisher το έκανε.
Γραφει Κωστας Χρηστου