Το Land Rover Defender μπαίνει σε post-apocalyptic mode

Κάτι περισσότερο από ένα SUV, ένα όχημα κατάλληλο για τις ερήμους του Mad Max.

Πέρασαν περισσότερα από 20 χρόνια και μπορούμε πια να μιλάμε για το νέο Land Rover Defender. Το κατά πόσο όμως η νέα έκδοση του θρυλικού SUV θα αφήσει ιστορία όπως έκανε ο προκάτοχός του στα 90s είναι κάτι που μένει να το δείξει ο χρόνος. Όσο όμως νεωτεριστές και νοσταλγοί τσακώνονται για το τι είναι ή όχι καλύτερο, ο Samir Sadikhov, ένας έμπειρος σχεδιαστής οχημάτων παρουσιάζει τη δικιά του εκδοχή στο Instagram λαμβάνοντας συγχαρητήρια και βροχή τα likes.

Mad Max Mode On

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samirs Customs (@samirscustoms) on

Τι ακριβώς είναι αυτό που σχεδίασε ο Sadikhov; Ένα τρίπορτο Defender 90 που έχει τοποθετηθεί στο σασί ενός πεντάπορτου Defender 110. Τι αίσθηση προκαλεί η πρωτότυπη δημιουργία του; Ότι πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε με ευκολία να διασχίσει τις ερήμους του Mad Max φορτωμένο με πολεμιστές που ψάχνουν πολύτιμο πετρέλαιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samirs Customs (@samirscustoms) on

Επί της ουσίας ο σχεδιαστής που έχει έδρα τη Γερμανία, πήρε το κλασικό Defender και το μετέτρεψε στο απόλυτο όχημα για camping. Σε Covid-19 εποχές μάλιστα, το ελεύθερο camping αποτελεί μία κάποια λύση - αν όχι τη μοναδική- για να απολαύσεις ένα τριήμερο μακριά από καραντίνες και πανδημικές υγειονομικές κρίσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samir Sadikhov (@samirsadikhovcom) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sadikhov παίζει με τα ιερά και τα όσια concept διάσημων SUVs που άφησαν ιστορία. Παλιότερα έχει μετατρέψει το ήδη θηριώδες Hummer H1 σε τεθωρακισμένο όχημα ικανό να αντέξει ακόμη και επιθέσεις με πυραύλους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ευφάνταστος desinger δεν μένει μόνο στα 4x4: Οι δικές του εκδοχές σε οχήματα όπως το μονοθέσιο της Ferrari και η ριζοσπαστική εκδοχή της Aston Martin Vulcan αποτελούν τρομερές ιδέες και viral περιεχόμενο.


φωτογραφίες @samirscustoms

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.