Το ηλεκτρικό πατίνι της Mercedes είναι καλύτερο από σκούτερ

Το eScooter έρχεται για να κάνει τη διαφορά.

Η ηλεκτρική γκάμα της Mercedes-Benz επεκτείνεται με ένα νέο μίνι-σκούτερ, με την ονομασία eScooter. Το εν λόγω όχημα σχεδιάστηκε στη λογική του ότι ο οδηγός θα μπορεί να αφήνει κάπου το αυτοκίνητό του εντός πόλης και θα συνεχίζει τη διαδρομή του με αυτό. 

Το eScooter έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ελβετική Micro Mobility Systems AG, με υλικά και εξαρτήματα της υψηλότερης ποιότητας, που του δίνει τη δυνατότητα να καλύψει αποστάσεις έως και 5.000 χιλιομέτρων. Φυσικά, με μηδενικές εκπομπές. Το βάρος του είναι μικρότερο από 15 κιλά και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Mercedes-Benz είναι "κομψό, δυνατό και βολικό".

Διαθέτει ένα άκαμπτο σύστημα ανάρτησης και παχείς ελαστικούς τροχούς, γεγονός που το κάνει άκρως χρηστικό σε όλους τους τύπους αστικών περιοχών και εδαφών, ακόμα και στα λιθόστρωτα. Το μοτέρ του έχει μέγιστη ισχύ τα 500 W ενώ η μέγιστη ταχύτητά του φτάνει τα 20 χλμ/ώρα, δηλαδή το όριο στους δρόμους της Γερμανίας. Η μπαταρία 7,8 Ah του δίνει εμβέλεια 25 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Η Mercedes-Benz δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας στην αγορά του, έδωσε όμως στη δημοσιότητα ένα trailer γι' αυτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος