Το νέο Kawasaki Versys 1000 SΕ

Προσφέρει υποδειγματικό τρόπο οδήγησης και την πολυτέλεια μιας χιλιάρας μοτοσικλέτας.

Γράφει: Esquire Editors 13 Οκτωβρίου 2020

Με βασικό εξοπλισμό δανεισμένο από την κορυφαία έκδοση SE, το νέο Kawasaki Versys 1000 S του 2021 βάζει υποψηφιότητα ως ένα από το καλύτερο των τελευταίων ετών, καθώς είναι ιδανικό για αναβάτες που αναζητούν την περιπέτεια και την πολυτέλεια μίας χιλιάρας μοτοσυκλέτας με παραδοσιακό πλαίσιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι διαθέσιμο σε τρεις επιπλέον εκδόσεις στην Ευρώπη. Την βασική, την Tourer, Tourer Plus και τέλος την Grand Tourer έκδοση. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν σταδιακά αυξανόμενο αριθμό αξεσουάρ τουρισμού από πλαϊνές βαλίτσες, προστατευτικές χούφτες και προστατευτικό ρεζερβουάρ. Η έκδοση με τα περισσότερα αξεσουάρ είναι η Grand Tourer που προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης αποσκευών χάρη στην προσθήκη μιας κεντρικής βαλίτσας 47 λίτρων που κουμπώνει στις σταθερές βάσεις στήριξης και ασφαλίζει με το κλειδί του κεντρικού διακόπτη της μοτοσυκλέτας. 

Διαθέτει ένα τετρακύλινδρο κινητήρα Kawasaki 1.043 κ. εκ που επωφελείται από ηλεκτρονικές πεταλούδες γκαζιού που επιτρέπουν την υιοθέτηση ηλεκτρονικού ελέγχου ταχύτητας, ενώ η λειτουργία διαχείρισης στροφών αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου ηλεκτρονικής βοήθειας και χειρισμού για τον αναβάτη. 

Το Versys S διατίθεται με προκαθορισμένους τρόπους οδήγησης, επιτρέποντας την επιλογή τριών λειτουργιών- παραμέτρων που συνδυάζουν αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Ετσι υπάρχει επιλογή για σπορ οδήγηση, για οδήγηση στο δρόμο και οδήγηση στη βροχή. Τα έξυπνα φρένα KIBS με ABS βασίζονται σε ισχυρές ακτινικές, συμπαγείς δαγκάνες εμπρός φρένων, ενώ οι προβολείς LED διασφαλίζουν ότι η διαδρομή μπροστά είναι ευδιάκριτη. 

Η εφαρμογή Kawasaki Rideology παρέχει συνδεσιμότητα Smartphone στο Kawasaki Versys 1000 S που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να συνδέσουν τη μοτοσυκλέτα τους μέσω Bluetooth και να δουν αρχεία καταγραφής οδήγησης και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τη μοτοσυκλέτα τους όπως διαστήματα συντήρησης και αλλαγής λαδιού. Για το 2021, το Kawasaki Versys 1000 S είναι επίσης εξοπλισμένο με βαφή υψηλής αντοχής που μπορεί να διορθώσει την εμφάνιση ελαφρών γρατζουνιών πίσω στην αρχική κατάσταση χρησιμοποιώντας μια διαδικασία υψηλής τεχνολογίας ανάκτησης χρώματος. Παράλληλα το μοντέλο υποστηρίζει έξυπνες προσθήκες, όπως μια παροχή τάσης 12V που έχει τοποθετηθεί στο ταμπλό για την τροφοδοσία. Επιπλέον, η προσθήκη των θερμαινόμενων χειρολαβών, των προστατευτικών χουφτών και ενός μεγάλου ανεμοθώρακα με ρυθμιζόμενο ύψος εξασφαλίζει απόλυτη άνεση στο ταξίδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.