H ασυναγώνιστα πολυτελής νέα Mercedes Maybach S-Class

Η καινούρια ναυαρχίδα του γερμανικού brand.

Τίποτα δεν συγκρίνεται πραγματικά με τη Mercedes Maybach όταν η κουβέντα πηγαίνει σε κομψότητα συνδυασμένη με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές. Η νέα σειρά 223 πατά ακριβώς πάνω σε αυτές τις αρχές και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Από το 2015 όταν η Mercedes κυκλοφόρησε 60.000 αντίτυπα στην αγορά, άπαντες κατάλαβαν πως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο - τόσο που το 2019, οι 12.000 νέες μονάδες έγιναν ανάρπαστες. Πάνω σε αυτό το legacy συνεχίζει και η εκδοχή του 2020.  

H ασυναγώνιστα πολυτελής νέα Mercedes Maybach S-Class
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ MERCEDES MAYBACH 2020 1

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανεβάζει για ακόμη μία φορά ψηλά τον πήχη με την καινούρια Maybach S-Class. Περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή ποικιλία τεχνολογίας τόσο εντός όσο και εκτός και στοχεύει να προσφέρει στους ιδιοκτήτες κάτι περισσότερο από επιπλέον χώρους. 

Συνήθως, οι περισσότεροι επικεντρώνονται στον κινητήρα ενός αυτοκινήτου αλλά αυτό είναι μάλλον ασήμαντο για το εν λόγω μοντέλο - για την ιστορία, διαθέτει έναν εξαιρετικά αξιόπιστο V8 Biturbo 4,7 λίτρων.

Πέρα από το γοητευτικό εξωτερικό της, υπάρχει και το υπέρκομψο εσωτερικό: Στην καμπίνα της υπάρχουν 5 οθόνες, με κεντρική μία OLED screen 12.8 ιντσών.

Η Mercedes-Maybach 223 αναμένεται στην αγορά στα μέσα του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear