Η Mercedes-Benz GLB 35 AMG 4Matic πιάνει τα 100 χλμ σε 5,2''

Το πολυτελές γερμανικό SUV εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.000 κ.εκ. που αποδίδει 306 ίππους.

Γράφει: Esquire Editors 05 Ιανουαρίου 2021

Η Mercedes-Benz πρόσθεσε στην γκάμα του νέου μοντέλου GLB την έκδοση ειδικών προδιαγραφών 35 AMG 4Matic. Πρόκειται για μια νέα πρόταση υψηλών επιδόσεων στα compact SUV. Το πολυτελές γερμανικό SUV εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.000 κ.εκ. που αποδίδει 306 ίππους. Συνδυάζεται με το κιβώτιο AMG SPEEDSHIFT DCT 8G και σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC. Η επιτάχυνση από 0 χλμ./ώρα στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 5,2''.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοινώθηκε ότι το κιβώτιο ταχυτήτων παρέχει γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Στο μενού περιλαμβάνεται επιλογή για σπορ στιλ οδήγησης καθώς για άνετες διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Κατά τη διάρκεια των αλλαγών των σχέσεων, παράγεται μια ευχάριστη ηχητική εμπειρία για τους λάτρεις των επιδόσεων και των υψηλών αποδόσεων των κινητήρων.

Τα πέντε προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT: Slippery, Comfort, Sport, Sport + και Individual, δημιουργούν μια μεταβλητή οδηγική εμπειρία. Τα προγράμματα τροποποιούν βασικές παραμέτρους, όπως την απόκριση του κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση και το τιμόνι.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto