Bentley Continental GT Speed: Κομψή και τεχνολογικά άψογη

Η κορυφαία απόδοση της Continental GT, επιτυγχάνεται και χάρη στη συμβολή της προηγμένης τεχνολογίας πλαισίου που αξιοποιείται ειδικά για το νέο μοντέλο.

Η Bentley Motors, ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη νέα Continental GT Speed. Πρόκειται για το πιο δυναμικό αυτοκίνητο στην ιστορία των 101 χρόνων της Bentley και την εξέλιξη στην απόδοση του πολυτελούς Grand Tourer.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο, στο εργοστάσιο πολυτελών αυτοκινήτων ουδέτερου άνθρακα της Bentley, όπου μεγάλο μέρος της κατασκευής, ολοκληρώνεται από ειδικευμένους τεχνίτες με την μέθοδο της χειροποίητης εργασίας.

Η κορυφαία απόδοση της Continental GT, επιτυγχάνεται και χάρη στη συμβολή της προηγμένης τεχνολογίας πλαισίου που αξιοποιείται ειδικά για το νέο μοντέλο.

Bentley Continental GT Speed: Κομψή και τεχνολογικά άψογη
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED 2021 2

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης All-Wheel αναβαθμίζει την δυναμική οδήγηση και συμβάλει στην αποτελεσματικότερη μεταφορά της ισχύος και της ροπής στους τέσσερις τροχούς.

Για πρώτη φορά σε μια Bentley, η τελευταία γενιά της Continental GT Speed εισάγει τη χρήση ενός ηλεκτρονικού πίσω διαφορικού (eLSD).

Είναι εξοπλισμένη με την αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα W12 TSI 6 λίτρων της Bentley, απόδοσης 650 ίππων και 90,8 χλγμ. ροπής. Τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης