Ο Fernando Alonso στη θέση του Vettel στην Aston Martin

Έγιναν οι ανακοινώσεις, μίλησαν όλοι και είναι γεγονός ότι ο Fernando Alonso θα πάρει την θέση του Sebastian Vettel στην Aston Martin.

Γράφει: TopGear 01 Αυγούστου 2022

To παραδεχόμαστε ότι αν παίζαμε στοίχημα θα δίναμε πολύ λίγες πιθανότητες σε αυτό που μόλις ανακοινώθηκε. Είναι επίσημο ότι ο Fernando Alonso θα είναι ο πιλότος που θα πάρει την θέση του Sebastian Vettel στην ομάδα Formula 1 της Aston Martin, μια συμφωνία που έκλεισε μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Vettel. Τώρα μπορούμε να φανταστούμε ότι για το άμεσο της συμφωνίας μπορεί να ευθύνεται κάπως και ο Esteban Ocon (ομόσταυλος του Alonso στην Alpine) που όλοι πια ξέρουμε ότι σπάει τα νεύρα του έμπειρου ισπανού πιλότου.

Η Aston Martin είναι χαρούμενη

Στην Aston Martin είναι πολύ ενθουσιασμένοι γιατί όπως λένε ο Alonso "θα φέρει στην ομάδα την απίστευτη εμπειρία του, τον εξαιρετικό ρυθμό και την αγωνιστική του ικανότητα" και προσθέτουν ότι "Η πρόσληψη ενός ξεχωριστού ταλέντου όπως ο Fernando αποτελεί σαφή δήλωση προθέσεων από έναν οργανισμό που έχει δεσμευτεί να αναπτύξει μια νικηφόρα ομάδα της Formula 1".

"Πεινασμένος" δηλώνει ο Fernando Alonso

"Αυτή η ομάδα της Aston Martin εφαρμόζει ξεκάθαρα την ενέργεια και τη δέσμευση για τη νίκη, και ως εκ τούτου είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1 σήμερα. Γνωρίζω τον Lawrence και τον Lance εδώ και πολλά χρόνια και είναι πολύ προφανές ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν στη Formula 1.

Έχω παρακολουθήσει την ομάδα να προσελκύει συστηματικά σπουδαίους ανθρώπους με γενεαλογία νικητών και έχω αντιληφθεί την τεράστια δέσμευση για νέες εγκαταστάσεις και πόρους στο Silverstone.

Κανείς στη Formula 1 σήμερα δεν επιδεικνύει μεγαλύτερο όραμα και απόλυτη δέσμευση για τη νίκη, και αυτό καθιστά την ευκαιρία αυτή πραγματικά συναρπαστική για μένα. Εξακολουθώ να έχω την πείνα και τη φιλοδοξία να παλέψω για να βρεθώ στην πρώτη θέση και θέλω να γίνω μέλος ενός οργανισμού που έχει δεσμευτεί να μαθαίνει, να αναπτύσσεται και να πετυχαίνει.

Εξακολουθώ να έχω την πείνα και τη φιλοδοξία να αγωνιστώ για να βρεθώ στην πρώτη γραμμή και θέλω να γίνω μέλος ενός οργανισμού που δεσμεύεται να μάθει, να αναπτυχθεί και να πετύχει.

Όλοι εκτιμούμε ότι πρέπει να γίνουν πολλά για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και ότι πρέπει να εφαρμόσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συνεργαστούμε για να βρούμε επιδόσεις.

Το πάθος και η επιθυμία για απόδοση που έχω διαπιστώσει με πείθουν να διατηρήσω την απόλαυση και τη δέσμευσή μου στο άθλημα. Σκοπεύω να κερδίσω ξανά σε αυτό το άθλημα και γι' αυτό πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου φαίνονται σωστές".

H συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.