Να πώς κατασκευάζεται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Σε αυτό το εξαιρετικό timelapse video βλέπουμε σε 3 λεπτά πώς κατασκευάζεται στις εγκατάστασεις της Magna/ Steyr το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Fisker Ocean.

Γράφει: TopGear 25 Νοεμβρίου 2022

Μην βιαστείς να εντυπωσιαστείς με το πόσο οργανωμένη παραγωγή έχει καταφέρει να έχει η Fisker για να κατασκευάζει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Fisker Ocean. Ήταν μόλις λίγες μέρες πριν που γράψαμε εδώ ότι η ξεκίνησε η παραγωγή του στις εγκαταστάσεις της Magna Steyr στην Αυστρία. Μεταξύ άλλων κάπως έτσι θα εξηγείται η υψηλή ποιότητα κατασκευής του ηλεκτρικού αυτοκίνητου που έχει ήδη 63.000 παραγγελίες. 

Ένα timelapse video 3 λεπτών που τα δείχνει όλα

Στο timelapse βίντεο βλέπουμε από την αρχή όλη την διαδικασία κατασκευής του ηλεκτρικού SUV -και με το μεγάλο πλεονέκτημα του timelapse παρακολουθούμε όλη την διαδικασία μόλις σε 3 λεπτά. Στην αρχή στεναχωριέσαι λίγο που δεν βλέπεις καθόλου ανθρώπινο χέρι αλλά σταδιακά εμπλέκονται στην παραγωγή. Φυσικά οι ρομποτικοί βραχίονες έχουν την τιμητική τους -προφανώς όχι μόνο στην μονάδα παραγωγής της Magna Steyr αλλά σε όλες τις μονάδες παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανίων. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης