Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Sterrato παραγωγής

Μετά από πολλές φωτό επιτέλους βλέπουμε πώς θα βγει από την γραμμή παραγωγής το πρώτο supercar της Lamborghini που μπορεί να διακριθεί και σε off road διαδρομές.

Γράφει: TopGear 30 Νοεμβρίου 2022

Η Lamborghini παρουσιάζει επίσημα τη νέα Huracan Sterrato στην Art Basel στο Miami Beach και αναφέρει ότι είναι "το πρώτο supercar σχεδιασμένο για μέγιστη οδηγική απόλαυση ακόμα και μακριά από την άσφαλτο σε σαθρές ή χωμάτινες επιφάνειες...". Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς πλέον υπάρχει και η Porsche 911 Dakar. Δεν είναι γνωστό ποια φίρμα σκέφτηκε πρώτη να βάλει στην παραγωγή ένα off road supercar αλλά είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή συμβάλλουν στο να (ανα)δημιουργηθεί η κατηγορία των off road supercars -τα καλύτερα εκ των οποίων είναι μαζεμένα εδώ.

Γιατί παρουσίαση σε μια έκθεση εικαστικών τεχνών;

Σε αυτήν την ερώτηση απαντά ο CEO της Lambo Stephan Winkelmann τονίζοντας ότι "Η παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Art Basel στο Μαϊάμι αντικατοπτρίζει πώς, ακριβώς όπως ένα avant-garde έργο τέχνης, η Sterrato αντιπροσωπεύει μια ριζοσπαστική και πρωτότυπη ερμηνεία της έννοιας supercar...".

Σε σύγκριση με την Huracán EVO, η Sterrato διαθέτει μια ανανεωμένη έκδοση του συστήματος LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics), με ειδικές λειτουργίες STRADA και SPORT και φέρνει για πρώτη φορά στη σειρά Huracan τη λειτουργία RALLY για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Sterrato παραγωγής

"Με την Sterrato, έχουμε συνδυάσει με μοναδικό τρόπο την οδηγική εμπειρία ενός πραγματικού super sport αυτοκινήτου και τη διασκέδαση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου ράλι", εξήγησε ο Rouven Mohr, Chief Technical Officer της Lamborghini.

H συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος