H μία και μοναδική Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

H Alfa Romeo Giulia SWB Zagato είναι αυτή που βλέπεις και μόνο. Φτιάχτηκε για έναν συλλέκτη και γιορτάζει 100 χρόνια συνεργασίας της Alfa Romeo με τον οίκο Zagato.

Γράφει: TopGear 21 Δεκεμβρίου 2022

Μια που την είδες και μάλλον δεν θα την ξαναδείς, ενώ είναι σίγουρο πως δεν θα την πετύχεις να κάνει βόλτες σε κάποια πλατεία κοντά σου. Εκτός αν μένεις στην Γερμανία ή βγαίνεις βόλτες στο Μόντε Κάρλο. Αυτή είναι η σπουδαιότερη special edition της Alfa Romeo Giulia και είναι η μοναδική που υπάρχει, γιατί είναι αγορασμένη κατόπιν παραγγελίας από φημισμένο συλλέκτη αυτοκινήτων είτε της Alfa Romeo, είτε του Zagato. Η πλήρης ονομασία της είναι Alfa Romeo Giulia SWB Zagato και το DNA του διάσημου ιταλικού οίκου υπάρχει παντού στην κατασκευή.

Εορταστικού χαρακτήρα

Δεν διευκρινίζεται αν το αυτοκίνητο έγινε ειδική παραγγελία από τον συλλέκτη, αλλά με βάση την ανακοίνωση φαίνεται πως ο οίκος Zagato αποφάσισε να φτιάξει την Alfa Romeo Giulia SWB Zagato και στη συνέχεια ενημέρωσε τους πελάτες της, από τους οποίους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, επελέγη ο συγκεκριμένος από την Γερμανία. Ο νέος ιδιοκτήτης  έχει πολλές Alfa Romeo στο γκαράζ του, συμπεριλαμβανομένης μιας σπάνιας 8C Competizione, όλων των διαφορετικών μοντέλων της σύγχρονης εποχής της Alfa Romeo. "οδηγεί τακτικά μια Alfa Romeo S.Z. του 1990 αλλά και διάφορες πιο σύγχρονες Aston Martin Zagato".

H συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος