Παρουσιάστηκε το τρίτροχο ηλιακό Aptera Launch Edition

H Aptera μπήκε στο μονοπάτι της ικανοποίησης των 40.000 παραγγελιών του τρίτροχου ηλιακού αυτοκινήτου της, που θα αλλάξει την αυτοκίνηση.

Γράφει: TopGear 25 Ιανουαρίου 2023

Αυτό είναι το Aptera Launch Edition και είναι ηλεκτρικό. Είναι τρίτροχο και λίγο διαστημικό όπως βλέπεις, αλλά σκέψου πως σύμφωνα με την εταιρεία, αν το αγοράσεις μπορεί να μην χρειαστεί να το φορτίσεις ποτέ. Για να το αγοράσεις βέβαια θα έπρεπε έχεις φροντίσει να είσαι μεταξύ των 40.000 πελατών που έχουν παραγγείλει ήδη το Aptera, αλλά επειδή κάτι μου λέει πως δεν είσαι, τότε πρέπει να περιμένεις για την επόμενη δόση παραγωγής. Που σημαίνει, χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, μερικά χρόνια λιγότερα από τα πέντε και πλέον που χρειάστηκε η Aptera Motors για να φτάσει σε αυτό το σημείο που είναι τώρα. 

Είναι μια κάποια λύσις 

Το Aptera Launch Edition πάντως δυνητικά είναι μια εξαιρετική επιλογή, ιδίως για χώρες όπως αυτή που ζούμε εμείς, στην οποία μπορεί να στερούμαστε διάφορα θεμελιώδη, αλλά ήλιο ποτέ. Οι άνθρωποι της Aptera τόνισαν χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να τρομάζει κανείς με τα 64 χλμ. αυτονομίας, γιατί οι ηλιακοί συλλέκτες που κοσμούν το αυτοκίνητο και του χαρίζουν αυτή την εμφάνιση σεληνιακού οχήματος, διατηρούν τα επίπεδα της μπαταρίας ψηλά με αρκετή συνέπεια. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης