Lamborghini, Maserati, Jaguar και άλλα 'τιμαλφή' στο γκαράζ της Pamela Anderson

Ψάχνοντας το γκαράζ του απόλυτου sex symbol των 90s.

Esquire Team
Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 15 Φεβρουαρίου 2023

Η Pamela Anderson, το απόλυτο sex symbol των 90s βρίσκεται τον τελευταίο μήνα και πάλι στην επικαιρότητα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το νέο της βιογραφικό ντοκιμαντέρ που κάνει θραύση στο Netflix. Η αγαπημένη ηθοποιός του Baywatch και πρώην κουνελάκι του Playboy περιγράφει στο 'Pamela, A Love Story' διάφορες πτυχές της ζωής και της καριέρας της και με αφορμή το ντοκιμαντέρ, εμείς ρίχνουμε μία ματιά στα πολυτελή αυτοκίνητα που κρύβει στο γκαράζ της. 

Jaguar XK

Jaguar XK

Grand Tourer με την καρδιά και την ψυχή ενός σπορ αυτοκινήτου. Προσφέρει ανώτερα επίπεδα οδήγησης, άνεσης και φινέτσας, τις επιδόσεις ενός grand tourer με τη δύναμη και τη σχεδίαση που κάνουν κάθε ταξίδι, μια αξέχαστη εμπειρία. Η ομαλή απόδοση ισχύος της XK είναι το προϊόν μιας σειράς από τρεις υπέροχους κινητήρες 5,0 λίτρων: τον φημισμένο V8 της Jaguar, τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 510 ίππων και την υπερτροφοδοτούμενη μονάδα V8, μοναδική στην XKR-S, που αποδίδει εκπληκτικά 550 ίππους.

Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Κομψό, σπορ υπεραυτοκίνητο. Σχεδιάστηκε ως ο τέλειος συνδυασμός επιδόσεων και εκλεπτυσμένου στυλ, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά χρήσιμο όχημα που προσφέρει βέλτιστη οδηγική εμπειρία. Το εσωτερικό της Aventador Roadster είναι επηρεασμένο από την αεροδιαστημική βιομηχανία, συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως η οθόνη TFT με ενεργή μήτρα και το σύστημα Drive Select Mode, με την υψηλότερη ποιότητα υλικών και κατασκευής. Ο κινητήρας της Aventador είναι ένας V12 6,5 λίτρων που αποδίδει 769 ίππους.

Range Rover

Range Rover

Ένα μεγάλο, πολυτελές, πολυχρηστικό SUV που διατηρεί τις βασικές του γραμμές εδώ και δεκαετίες. Το εσωτερικό είναι απόλυτα συγκρίσιμο με αυτό ενός πολυτελούς σαλούν. Η δεξιοτεχνία είναι πολύ υψηλού επιπέδου, με το Range να προσφέρει στους επιβάτες μια εμπειρία υψηλής ποιότητας χάρη σε έναν απλό, ευχάριστο σχεδιασμό σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό φινίρισμα στο οποίο τα εκλεκτά υλικά είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. 

Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte

Κορυφαίοι ιταλοί σχεδιαστές συμμετείχαν στην ανάπτυξη της σχεδιαστικής γλώσσας της Quattroporte καθ' όλη τη διάρκεια της 55χρονης ιστορίας της. Το 1963, η πρώτη Quattroporte συνδύασε τέλεια τις ιδιότητες της ταχύτητας, του στυλ και της πολυτέλειας σε ένα κομψό αμάξωμα σχεδιασμένο από τον Pietro Frua, και έκτοτε η Maserati θεωρείται μετρ της σχεδίασης σπορ σεντάν. Η σύγχρονη Quattroporte είναι τόσο ξεχωριστή και αποκλειστική όσο και οι προκάτοχοί της. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.