Νέο Bridgestone Turanza 6 για να μην φοβάσαι ούτε στο βρεγμένο

Το νέο ελαστικό Bridgestone Turanza 6 έρχεται με νέες τεχνολογίες και έτοιμο για χρήση σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά κυρίως για να διαπρέψει στο βρεγμένο οδόστρωμα

Γράφει: TopGear 01 Μαρτίου 2023

Mη φοβάσαι τη βροχή", αυτό δεν είναι το σλόγκαν της Bridgestone, αλλά θα μπορούσε να είναι γιατί το νέο Bridgestone Turanza 6 σύμφωνα με τα δεδομένα από τις πρώτες δοκιμές, αλλά και τις έρευνες μεταξύ των οδηγών που το έχουν χρησιμοποιήσει αποδεικνύεται πως είναι ένα από τα πιο αποδοτικά ελαστικά που έχουν υπάρξει στο βρεγμένο οδόστρωμα. Ένας τομέας ιδιαιτέρως ευαίσθητος για τις εταιρείες ελαστικών και φυσικά ένα στοιχείο που κάνει την Bridgestone υπερήφανη για το τελικό αποτέλεσμα στο Turanza 6. 

H Bridgestone έχει ήδη κάνει γνωστή την μακρόχρονη δέσμευσή της για βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό, το Turanza 6 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με όραμα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και τη συνολική αποδοτικότητα.

Σε πρόσφατη έρευνα της Bridgestone σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των οδηγών, το 86% εκείνων αναφέρουν την "απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα" ως μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους κατά την αγορά ενός ελαστικού και παράλληλα τη βροχή και τις συνθήκες οδήγησης σε βρεγμένο οδόστρωμα ως μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο δρόμο.

Η συνέχεια στο topgeargreece.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης