Κάποιος έφτιαξε σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με Lego

Ένας ιδιώτης έχει δημιουργήσει το δικό του Lego σετ με έναν σταθμό φόρτισης της Tesla και πρέπει να το ψηφίσουμε για να το κάνει πραγματικότητα η Lego.

Γράφει: TopGear 22 Μαρτίου 2023

Η Lego δεν είναι μια απλή εταιρεία με τουβλάκια. Περιλαμβάνει αρκετό πάθος και επιμέλεια με την οποία οι λάτρεις, ολοκληρώνουν τις κατασκευές τους. Και μιλάμε για λάτρεις είτε είναι μικρά παιδιά που μαθαίνουν με αυτόν τον τρόπο, τον πραγματικό κόσμο, είτε μεγάλοι άνθρωποι που ταξιδεύουν με αυτόν τον τρόπο, μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που σχεδιάζουν τα δικά τους σετ, όπως θα ήθελαν να τα δουν να τα παράγει η δανέζικη εταιρεία

Το πρόγραμμα Lego Ideas

Τις ιδέες τους τις καταθέτουν στην ιστοσελίδα Lego Ideas και από εκεί είναι δημόσιες για να τις βλέπει ο κόσμος και να τις υπερψηφίζει αν θεωρεί πως έχουν πραγματικό ενδιαφέρον. Στη συνέχεια υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες οι ιδέες αυτές να γίνουν πραγματικότητα, όπως έχει συμβεί με τον διαστημικό σταθμό ή με την υδρόγειο που είναι καταπληκτική. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Συμπτώσεις και επιχειρηματικά λάθη που έγραψαν ιστορία

Τραφελαφικές καταστάσεις που διδάσκουν ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του επιχειρηματία είναι να μη φοβάται τα λάθη (του).

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι κανόνες του Bernard Arnault για να γίνεις πλούσιος

Μαθήματα ζωής από έναν εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Το κλειδί της ευτυχίας σύμφωνα με το Harvard

Τι ακριβώς σημαίνει στην πράξη το να είσαι αντι-εύθραυστος και πώς μπορείς να 'ανθίζεις' παρά τις αντιξοότητες.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Άρσεις θανάτου για σήμερα και αύριο και τώρα

Μερικοί βασικοί λόγοι που πρέπει να τις προσθέσεις οπωσδήποτε στην καθημερινότητά σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος