Brad Pitt, τώρα και οδηγός της Formula 1

Ο διάσημος ηθοποιός θα τρέξει με αγωνιστικό μονοθέσιο στην ιστορική πίστα του Silverstone.

Ναι, είναι αλήθεια. Ο Brad Pitt θα βάλει τη φόρμα του και θα οδηγήσει ένα πραγματικό αγωνιστικό μονοθέσιο της Formula 1 την ερχόμενη εβδομάδα στο Siverstone και μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι εν τέλει στο στοιχείο του.

Τι γνωρίζουμε για την παραγωγή 

Όπως φαίνεται, ο Pitt θα γυρίσει φέτος μια ταινία για τη Formula 1, με σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) και παραγωγό τον Jerry Bruckheimer. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος ο Lewis Hamilton θα είναι ένας από τους παραγωγούς και θα φροντίσει ώστε όλα να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ε, δεν είναι δύσκολο για το αγαπημένο παιδί της Αγγλίας να κλείσει την πίστα που έγραψε ιστορία για τον Brad Pitt

Έτσι, ο Kosinski,  μετά τις βόλτες του Tom Cruise με αληθινά αεροπλάνα, θα έχει να διαχειριστεί άλλον έναν σταρ σε ακραίες συνθήκες. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη στο Μαϊάμι στο Grand Prix που μόλις διεξήχθη.

Ουσιαστικά, το σχέδιο για την ταινία των Apple Studios είναι να δημιουργηθεί μια "ενδέκατη ομάδα" και να "ενωθεί" με τις υπόλοιπες από το βρετανικό Grand Prix μέχρι το τέλος του έτους. Όχι, ο Pitt δεν θα συναγωνιστεί τους οδηγούς, αλλά θα εκμεταλλεύεται τις στιγμές που η πίστα δεν χρησιμοποιείται για να γυρίσει τις σκηνές του στο μονοθέσιο.

Αυτό το διάστημα, ο Pitt περνά από εκπαίδευση για να μπορέσει να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Variety, δε θα είναι όλα τόσο αληθινά, αφού ο ηθοποιός σχεδιάζεται να μπει σε ένα μονοθέσιο F3 ή F2, το οποίο θα τροποποιηθεί στο εσωτερικό του για να μοιάσει σε αυτά που οδηγεί ο Hamilton. Μάλιστα, το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από την ίδια τη Mercedes.

Δεν αποκλείεται λοιπόν από τον Ιούλιο και μετά να βλέπουμε τον Pitt να ακολουθεί τους αγώνες της Formula 1 σαν groupie του Hamilton. Άλλωστε, ο Stefano Domenicali παραδέχτηκε ότι τα γυρίσματα θα είναι "αρκετά επεμβατικά όσον αφορά την παραγωγή", καθώς πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν πραγματικό υλικό από κάθε Grand Prix για την ταινία. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας