Το διασημότερο video αυτοκινήτου στο YouTube

Ο γύρος του Stefan Roser στο Nurburgring με την κίτρινη Ruf CTR "Yellowbird" είναι το πιο διαχρονικό video στο αυτοκινητικό YouTube.

Γράφει: TopGear 13 Αυγούστου 2023

Κάποτε που το Nurburgring δεν ήταν τόσο δημοφιλές, όσο σήμερα και το viral δεν υπήρχε γιατί το internet δεν υπήρχε επίσης, ο Stefan Roser κατάφερε να μπει στα βιβλία της αυτοκινητικής ιστορίας με μια κίτρινη Ruf CTR την οποία το αμερικανικό περιοδικό Road & Track ονόμασε Yellowbird και φυσικά έμεινε γνωστή έκτοτε έτσι.

Ο λόγος ήταν πως χάρισε τότε στους ελάχιστους ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να διαθέτουν τα μέσα για να το παρακολουθήσουν, ένα πλήρες video στην "πράσινη κόλαση" του Nordschleife. Και όταν λέμε πλήρες, το εννοούμε γιατί διέθετε in car, πλάνα από έξω, παντιλίκια και πολύ υψηλές ταχύτητες.

Ο γύρος ήταν αυτός παρακάτω και αν δεν τον έχεις δει, πρέπει να τον δεις, αν θέλεις να ξέρεις γιατί μιλάμε εδώ, αν πάλι τον έχεις δει, πίστεψέ μας δεν θα πετάξεις 16 λεπτά από τη ζωή σου, γιατί πιθανότατα αυτά θα είναι τα 16 πιο όμορφα ξοδεμένα λεπτά, ειδικά αν πήγες διακοπές τον Ιούλιο.


Η συνέχεια στο TopGear

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας