H Ferrari βρήκε τον άνθρωπο για να ξεκινήσει ιστιοπλοΐα

Στα χέρια ενός πολύπειρου ιστιοπλόου βασίζει η Ferrari το νέο της project που αφορά τους αγώνες ιστιοπλοΐας και θα είναι κάτι αντάξιο της φίρμας.

Γράφει: TopGear 01 Φεβρουαρίου 2024

Η Ferrari θα συμμετάσχει σε παγκόσμιους αγώνες ιστιοπλοΐας, συνεργαζόμενη με τον Ιταλό ιστιοπλόο Giovanni Soldini ως επικεφαλής της ομάδας, ανέφερε η αυτοκινητοβιομηχανία σε ανακοίνωσή της.

Η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά της με την Formula 1 και είναι η μοναδική εταιρεία που έχει συμμετάσχει σε όλα τα πρωταθλήματης της F1 απο καταβολής αυτής το 1950, επέστρεψε πέρυσι και στους αγώνες αντοχής και το Le Mans και μάλιστα με νίκη.

"Εκτός από τους αγώνες σε πίστες σε όλο τον κόσμο, η Ferrari ξεκινά τώρα αυτό το νέο εγχείρημα για να ενισχύσει την τεχνολογική της τεχνογνωσία", αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Ferrari κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα οδηγών στη Formula 1 το 2007 και τον τίτλο των κατασκευαστών το 2008.

Η συνέχεια στο Topgear.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Δείτε την τέλεια παραλία με άμμο στην Αττική

Η τέλεια αμμουδιά υπάρχει στην Αττική και μάλιστα απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και ηλιοβασίλεμα που θυμίζει νησί.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αν έχεις κινητό Android, μην χρησιμοποιείς αυτόν τον browser

Αυτός ο browser σε κινητό Android μπορεί να φαίνεται ακίνδυνος, αλλά συλλέγει τεράστιες ποσότητες προσωπικών δεδομένων. Δες πώς να προστατευτείς με εναλλακτικούς browsers.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι CEO στον χώρο του αυτοκινήτου-δείτε τις αποδοχές τους

Η λίστα με τις απολαβές των κορυφαίων CEO στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ενδεικτική των στρατηγικών κατευθύνσεων των εταιρειών.

Γιατί η δύναμη στους πήχεις σου είναι μυστικό μακροζωΐας

Η δύναμη της λαβής είναι βασικός δείκτης υγείας και μακροζωίας. Μάθε πώς με απλές ασκήσεις για τους πήχεις μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να μειώσεις κινδύνους.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

O Neymar κληρονόμησε 1 δισ. ευρώ από κάποιον Βραζιλιάνο που δεν είχε συναντήσει ποτέ

Ένας Βραζιλιάνος επιχειρηματίας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Neymar φαίνεται πως άφησε σε εκείνον την περιουσία του. Η κληρονομιά αγγίζει το 1 δισ. ευρώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έχει φάει ξύλο και μαχαιριά, τον έχουν χτυπήσει αμάξι και λεωφορείο-ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραμένει ζωντανός

Για τους περισσότερους ηθοποιούς η δράση τελειώνει όταν κλείνουν οι κάμερες, για εκείνον όμως, συνεχίζεται και στην καθημερινότητά του. Κι ύστερα λένε για τις γάτες ότι είναι εφτάψυχες... Spoiler alert: Συμμετέχει στο cast του Wednesday.

Γραφει Νικη Κοντομηνα