Η McLaren του Gran Turismo μάλλον γίνεται πραγματικότητα

Η BC-03 είναι βγαλμένη, κυριολεκτικά, από video game.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 25 Οκτωβρίου 2018

Οι fans του Gran Turismo ήδη έχουν καταλάβει τι παίζει εδώ. Η BC-03, η επική McLaren του δημοφιλούς video game, μοιάζει να ετοιμάζεται για να αποκτήσει υπόσταση στην πραγματική ζωή. 

Οι φήμες που θέλουν να υλοποιείται το σχεδόν απίθανο project της BC-03 φούντωσαν πριν λίγες ημέρες, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram κάποιες φωτογραφίες του μοντέλου, που σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν ψεύτικες.

Η McLaren του Gran Turismo μάλλον γίνεται πραγματικότητα

Παρότι δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη τοποθέτηση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τονίζουν πως το supercar θα μπει σε -πολύ μικρή- γραμμή παραγωγής, όντας ένα από τα σημαντικότερα project της εταιρείας μέχρι το 2025 και θα είναι εξοπλισμένο με έναν 4λιτρο twin-turbocharged κινητήρα.

Το MSO BeSpoke (McLaren Special Operations) είναι εκείνο το τμήμα που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι, δηλαδή να κάνει την φαντασία πραγματικότητα, με αυτοκίνητα που μοιάζουν βγαλμένα από video game. Ότι πάει να γίνει και εδώ δηλαδή.

ΜΑΚΛΑΡΕΝ 2

Μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί τα 720 MSO Bespoke και 600LT Stealth Gray by MSO, που έρχονται να επιβεβαιώσουν ένα από τα χαρακτηριστικότερα quotes του founder Bruce McLaren: "Life is measure for what you achieve, not just for the years".

Μένει να δούμε αν και πότε θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο ακριβή δημοπρασία μηχανών του κόσμου

Το συνολικό κόστος των συναλλαγών άγγιξε τα 3,87 εκ. ευρώ για τον οίκο Bonhams.

Ένα jet ski εμπνευσμένο από τη θρυλική Vespa των 50s

Ο σχεδιαστής Pierpaolo Lazzarini φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση του στυλ στα θαλάσσια ταξίδια.