Ένα jet ski εμπνευσμένο από τη θρυλική Vespa των 50s

Ο σχεδιαστής Pierpaolo Lazzarini φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση του στυλ στα θαλάσσια ταξίδια.

Επειδή το στυλ είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση, ιδιαίτερα για τους γείτονες Ιταλούς, ένας σχεδιαστής αποφάσισε ότι ακόμα κι οι βόλτες στη θάλασσα οφείλουν να γίνονται με -τι άλλο;- στυλ. Ο Pierpaolo Lazzarini φιλοδοξεί να φέρει μία επανάσταση στην αγορά των κατά τα άλλα ακαλαίσθητων jet ski: σχεδίασε ένα μοντέλο που παραπέμπει κατευθείαν στην θρυλική Vespa των 50s.

Ένα jet ski εμπνευσμένο από τη θρυλική Vespa των 50s

To Jet Vespa όπως ονομάζεται μεταφέρει τον αέρα του ιταλικού σινεμά στη θάλασσα κι η πραγματική δύναμή του κρύβεται στην υψηλή ποιότητα σχεδιασμού. Το σώμα του θα είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από φάιμπεργκλας, σε μία προσπάθεια να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο την χαρακτηριστική στιλπνότητα του θρυλικού δίτροχου. Όσο για την ταχύτητά του; Θα αγγίζει την ικανοποιητική τελική των 40 ναυτικών μιλίων - όμως, αλήθεια, υπάρχει κάποιος υποψήφιος αγοραστής που θα το επέλεγε για τις επιδόσεις κι όχι για το design του;

Jet Vespa 6

Σε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες τώρα το Jet Vespa θα έρχεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες, έναν ηλεκτρικό κι έναν υγραερίου, με την πρώτη έκδοση να κοστίζει 21 χιλιάδες και τη δεύτερη 16 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο σχεδιασμός του θα του επιτρέπει να ισορροπεί άψογα πάνω στο νερό. 

Σε έναν κόσμο που το vintage και το retro κυριαρχεί η προσθήκη του συγκεκριμένου μοντέλου δείχνει ιδανική. Κι έτσι το ιταλικό design βρίσκει έναν τρόπο να τρυπώσει και στα θαλάσσια ταξίδια. Αρκεί, βέβαια, το σχέδιο να γίνει πραγματικότητα και να μη μείνει στα χαρτιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.