Μόνο στις Bentley το wi-fi στο αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από ότι στο σπίτι

Από το 2019, όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν το Advanced Connectivity, το νέο σύστημα που φέρνει το broadband στους 4 τροχούς.

Πρόκειται για κάτι που αν το έβλεπες online ή σε κάποιο κατάστημα, θα το αγόραζες αμέσως. Δυστυχώς, το Advanced Connectivity, το πρώτο σύστημα αυτοκινήτου για γρήγορο ίντερνετ μέσω WiFi  είναι αποκλειστικότητα της Bentley, οι πελάτες της οποίας θα το απολαμβάνουν στα μοντέλα του βρετανικού luxury brand από το 2019 και μετά. 

Και γιατί να ψάχνει κάποιος για καλό σήμα μέσω της σύνδεση του κινητού του, όταν θα μπορεί να σερφάρει μέσα από τα tablet που θα είναι ενσωματωμένα στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων και μάλιστα με μια τρομερά αξιόπιστη σύνδεση; 

Μόνο στις Bentley το wi-fi στο αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από ότι στο σπίτι

Ναι, με το Bentley Advanced Connectivity η κάλυψη δεν διακόπτεται ποτέ κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ, να δουλεύουν και να επικοινωνούν, ενώ ταξιδεύουν με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 110 χλμ/ ώρα

Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός ειδικού app και το όλο σύστημα δουλεύει λόγω του virtual private network (VPN) της Bentley, ικανό να εντοπίσει το σήμα κάθε εταιρείας τηλεφωνίας στην κάθε περιοχή και να το μετατρέψει σε εξαιρετικά γρήγορο WiFi, μέσω ενός διανομέα ευρυζωνικής σύνδεσης, που θα βρίσκεται σε σταθερό σημείο του αυτοκινήτου - θα λειτουργεί δηλαδή σαν ρούτερ.  

Μάλιστα, η σύνδεση στο ίντερνετ θα είναι απολύτως ασφαλής καθώς η Bentley έχει συνεργασία με την εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων Viasat, που ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα και προσφέρει μάλιστα τις υπηρεσίες της σε πολλές αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη. 

ΜΠΕΝΤΛΕΙ 1

Το ταχύτατο και πλήρως αξιόπιστο σύστημα Bentley Advanced Connectivity θα επιτρέπει επίσης την απρόσκοπτη αναπαραγωγή βίντεο και video calls, για να μπορείς και να επικοινωνείς καλύτερα για επαγγελματικούς και προσωπικούς σκοπούς αλλά και για να βλέπεις ακόμη και τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας. 

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης