Μόνο στις Bentley το wi-fi στο αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από ότι στο σπίτι

Από το 2019, όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν το Advanced Connectivity, το νέο σύστημα που φέρνει το broadband στους 4 τροχούς.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 01 Νοεμβρίου 2018

Πρόκειται για κάτι που αν το έβλεπες online ή σε κάποιο κατάστημα, θα το αγόραζες αμέσως. Δυστυχώς, το Advanced Connectivity, το πρώτο σύστημα αυτοκινήτου για γρήγορο ίντερνετ μέσω WiFi  είναι αποκλειστικότητα της Bentley, οι πελάτες της οποίας θα το απολαμβάνουν στα μοντέλα του βρετανικού luxury brand από το 2019 και μετά. 

Και γιατί να ψάχνει κάποιος για καλό σήμα μέσω της σύνδεση του κινητού του, όταν θα μπορεί να σερφάρει μέσα από τα tablet που θα είναι ενσωματωμένα στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων και μάλιστα με μια τρομερά αξιόπιστη σύνδεση; 

Μόνο στις Bentley το wi-fi στο αυτοκίνητο θα είναι πιο γρήγορο από ότι στο σπίτι

Ναι, με το Bentley Advanced Connectivity η κάλυψη δεν διακόπτεται ποτέ κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να χρησιμοποιήσουν το ίντερνετ, να δουλεύουν και να επικοινωνούν, ενώ ταξιδεύουν με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 110 χλμ/ ώρα

Η πρόσβαση γίνεται μέσω ενός ειδικού app και το όλο σύστημα δουλεύει λόγω του virtual private network (VPN) της Bentley, ικανό να εντοπίσει το σήμα κάθε εταιρείας τηλεφωνίας στην κάθε περιοχή και να το μετατρέψει σε εξαιρετικά γρήγορο WiFi, μέσω ενός διανομέα ευρυζωνικής σύνδεσης, που θα βρίσκεται σε σταθερό σημείο του αυτοκινήτου - θα λειτουργεί δηλαδή σαν ρούτερ.  

Μάλιστα, η σύνδεση στο ίντερνετ θα είναι απολύτως ασφαλής καθώς η Bentley έχει συνεργασία με την εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων Viasat, που ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα και προσφέρει μάλιστα τις υπηρεσίες της σε πολλές αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη. 

ΜΠΕΝΤΛΕΙ 1

Το ταχύτατο και πλήρως αξιόπιστο σύστημα Bentley Advanced Connectivity θα επιτρέπει επίσης την απρόσκοπτη αναπαραγωγή βίντεο και video calls, για να μπορείς και να επικοινωνείς καλύτερα για επαγγελματικούς και προσωπικούς σκοπούς αλλά και για να βλέπεις ακόμη και τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας. 

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Speedtail: Η πιο γρήγορη McLaren όλων των εποχών

Θα είναι έτοιμη το 2020. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: τα 106 μοντέλα έχουν ήδη πουληθεί.

Ford GT Carbon Series: Το supercar της πίστας έτοιμο για τον δρόμο

Για την ακρίβεια έρχεται με 348 χλμ/ώρα.