Η Volvo Βελμάρ στην "Αυτοκίνηση EKO 2018"

Θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, το νέο Volvo V60 και το νέο Volvo XC40.

Γράφει: Esquire Editors 01 Οκτωβρίου 2018

H Volvo Βελμάρ παρουσιάζει τα νέα Volvo V60 και XC40, για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου: 

  • Το νέο Volvo V60 και το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018 Volvo XC40 στην Έκθεση Αυτοκίνηση
  • Πολλές ακόμα δυναμικές παρουσίες από την γκάμα της Volvo στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ

Η Βελμάρ, Επίσημος Διανομέας αυτοκινήτων VOLVO, συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση EKO 2018", που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Στη φετινή "Αυτοκίνηση EKO 2018", θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, το νέο Volvo V60, το εντυπωσιακό premium wagon της σουηδικής μάρκας και το νέο Volvo XC40, που βραβεύτηκε με τον πλέον καταξιωμένο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018. Τα νέα μοντέλα θα έχουν κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvo Βελμάρ, δίπλα στα κορυφαία XC60 & XC90, σε εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η Volvo Βελμάρ στην "Αυτοκίνηση EKO 2018"

Στο περίπτερο 19 της Volvo Βελμάρ το δυναμικό "παρών" θα δώσουν

V60 D4 Geartronic 190 hp Inscription

Το νέο Volvo V60, το premium wagon που απαντά στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, είναι ένα πολυχρηστικό μεσαίο οικογενειακό νέας γενιάς με σπορ χαρακτήρα, για όσους εκτιμούν την κορυφαία σκανδιναβική σχεδίαση, τη συναρπαστική οδήγηση και την τεχνολογία που κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα. Στην γκάμα του περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα κίνησης που εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και δύο υβριδικά συστήματα κίνησης Twin Engine, με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Στην έκδοση D4, o προηγμένος diesel συνδυάζει υψηλή απόδοση και οικονομική λειτουργία.

XC40 T3 1.5l 156hp MT6 Inscription

XC40 D4 AWD Geartronic 190 hp Momentum

Το νέο Volvo XC40, Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018, σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στις πωλήσεις, καθώς θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του από πλευράς σχεδιασμού, εξατομίκευσης, συνδεσιμότητας και τεχνολογιών ασφαλείας. Οι εκδόσεις που παρουσιάζονται στην "Αυτοκίνηση" έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά:

  • Τ3, με κινητήρα 1.5l, απόδοσης 156 ίππων &
  • D4 σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και AWD

ΒΟΛΒΟ ΒΕΛΜΑΡ

XC60 D5 AWD Geartronic 235 hp Inscription

Φυσικά στο περίπτερο της Volvo Βελμάρ θα φιλοξενείται και το Volvo XC60, το μεσαίο SUV της Volvo, που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του και σημείο αναφοράς στο πεδίο της ασφάλειας. Θα παρουσιαστεί σε έκδοση εξοπλισμού Inscription με πλήρη εξοπλισμό συστημάτων ασφαλείας.

XC90 T8 AWD PHEV Geartronic 390 hp Inscription 7θέσιο

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται και το Volvo XC90. Το μεγάλο SUV σημειώνει εντυπωσιακή καριέρα τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του. Στην έκδοση Τ8 Twin Engine με plug-in υβριδική τεχνολογία συναρπάζει με τις επιδόσεις του χωρίς συμβιβασμούς στην κατανάλωση καυσίμου, ενώ το επίπεδο εξοπλισμού Inscription εκφράζει με έμφαση το στοιχείο τής μοντέρνας πολυτέλειας που διακρίνει τη ναυαρχίδα της γκάμας της Volvo.

Info: Περίπτερο Νο 19 VOLVO Βελμάρ. Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 15.00 – 21.00, Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο ζόρικη custom-made μοτοσικλέτα είναι αυτή της Ironwood

Κάποιοι μπορεί να αναγνωρίσουν την Husqvarna που κρύβει μέσα της.