Νέα Bentley Continental GT Convertible: Cabrio, πολυτελής και αθόρυβη

Η κομψότητα συναντά την τεχνολογία, χωρίς να απουσιάζουν οι υψηλές επιδόσεις.

Η Bentley παρουσίασε τη νέα Continental GT Convertible. Το σχεδόν αποκλειστικά χειροποίητο αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το βρετανικό luxury brand με κομψές γραμμές και την πολυτέλεια να συνυπάρχει με τις υψηλές επιδόσεις. 

Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες για την Continental GT Convertible, όπως για παράδειγμα με την κουκούλα της, που διατίθεται σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις (για πρώτη φορά και σε tweed) και μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει ενώ το αμάξι κινείται μέχρι και με ταχύτητα 50 χλμ/ ώρα, ενώ έχει σημαντικές βελτιώσεις τόσο όσον αφορά το μηχανισμό όσο και τον ήχο, σε σχέση με την προκάτοχό της, Continental GT Coupé.

Νέα Bentley Continental GT Convertible: Cabrio, πολυτελής και αθόρυβη

Το εσωτερικό της νέας Continental GT Cabrio αντιπροσωπεύει την ικανότητα της Bentley να χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, που προέρχονται από βιώσιμες πηγές. Εντός της καμπίνας της λοιπόν ξεχωρίζουν το θερμαινόμενο τιμόνι και τα θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και τα ολοκαίνουρια θερμαινόμενα υποβραχιόνια, με την οροφή να διαθέτει ειδικές επιστρώσεις που μειώνουν τους θορύβους εντός, παρέχοντας την απόλυτη ηρεμία για τους (αποκλειστικά) 4 επιβάτες. 

Το πλαίσιο των ενδείξεων έχει πάντοτε προσανατολισμό προς τον οδηγό, με την περιστρεφόμενη οθόνη να προσφέρει την επιλογή μεταξύ μιας ψηφιακής ή αναλογικής εμπειρίας. 

ΜΠΕΝΤΛΕΪ 3

Όσον αφορά το αμάξωμα, αυτό είναι κατά 20% ελαφρύτερο σε σχέση με εκείνο του προηγούμενου μοντέλου. Ο W12 κινητήρας των λίτρων παράγει ιπποδύναμη 635 αλόγων με ροπή 900 Nm, κάτι που μεταφράζεται σε 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 333 χλμ/ώρα. 

Εκτός των άλλων, η Continental GT Convertible είναι διαθέσιμη με τρία διαφορετικά ηχοσυστήματα: Το standard, με 10 ηχεία και ισχύ 650 W, το Bang & Olufsen με 16 ηχεία και ισχύ 1.500W και το Naim, των 2.200 W που υποστηρίζεται από 18 ηχεία και ενεργούς μετατροπείς μπάσων που είναι ενσωματωμένοι στα μπροστινά καθίσματα και διαθέτουν 8 sound modes. 

Είναι επίσης διαθέσιμα δύο τεχνολογικά πακέτα λειτουργιών: Το City και το Touring. Το πρώτο είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της οδήγησης στην πόλη και το δεύτερο στις πιο μεγάλες διαδρομές.

ΜΠΕΝΤΛΕΪ 1

Αν αναρωτιέσαι πόσο μπορεί να κοστίζουν όλα αυτά, μάθε πως η τιμή της ξεκινά από τις €190.000.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος