Το νέο pick-up της Tesla μπορεί να είναι κάπως έτσι

Ή τουλάχιστον ας το ελπίσουμε.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 02 Μαΐου 2019

Το ηλεκτρικό "αγροτικό" της Tesla πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στη χρονιά, αλλά μέχρι τώρα όλες οι πραγματικές λεπτομέρειες σχεδιασμού ήταν απόρρητες. Όμως, ο Τουρκοκαναδός σχεδιαστής Emre Husmen βάζει τέλος σ’ αυτό το κενό πληροφόρησης, παρουσιάζοντας τη δική του ερμηνεία για το πώς μπορεί να μοιάζει το pick-up (το οποίο φέρει την ονομασία Model P και αποτελεί ανερχόμενο αστέρι στην σειρά ηλεκτρικών οχημάτων που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει η Tesla εντός του 2019).

Το νέο pick-up της Tesla μπορεί να είναι κάπως έτσι

Η εντυπωσιακή ιδέα του Husmen καταφέρνει να ενσωματώσει στοιχεία του τρέχοντος σχεδιαστικού ήθους της Tesla συνδυαστικά με μερικές δικές του φαεινές εμπνεύσεις, που λίγο-πολύ βασίζονται σε κάποιες ενδείξεις που αποκάλυψε επίσημα τους τελευταίους 6 μήνες ο CEO της Tesla, Elon Musk. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Musk χαρακτήρισε το νέο ηλεκτρικό pick-up ως ένα cyberpunk ημιφορτηγό, που "θα κάψει καρδιές" και πως ο ίδιος προσωπικά είναι ενθουσιασμένος με τον σχεδιασμό του -ο οποίος μιμείται τα οχήματα που είδαμε στην ταινία Blade Runner 2049. Θα είναι μάλλον εξαθέσιο, με πιθανή αυτονομία άνω των 800 χιλιομέτρων, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα θεωρείται υπερβολικά φουτουριστικό για τα γούστα κάποιων ανθρώπων (ειδικά του μέσου αγρότη).

ΤΕΣΛΑ

Τον φετινό Μάρτιο ο Musk αποκάλυψε επίσης μια αρκετά ακατανόητη εικόνα του Model P, η οποία ωστόσο έτυχε μεγάλου ενθουσιασμού από όσους είδαν το teaser. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι -το νωρίτερο- για να μάθουμε πόσο κοντά στο αληθινό pick-up της Tesla βρίσκεται το όραμα του Husmen.
Εν τω μεταξύ, οι απανταχού εραστές της ηλεκτρικής μηχανοκίνησης, ελπίζουν ότι δεν θα απέχει και πολύ από τις εικόνες που βλέπεις.    

Δες περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων που έχει σχεδιάσει ο Husmen, εδώ.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η χρυσή Porsche Panamera που κατασχέθηκε γιατί ήταν δημόσιος κίνδυνος

Το λαμπερό της χρώμα προκαλούσε πονοκεφάλους στις αρχές και στους άλλους οδηγούς.

Ο Cristiano Ronaldo αγόρασε το ακριβότερο supercar του κόσμου

Η Bugatti Voiture Noire είναι η νέα προσθήκη στο γκαράζ του Πορτογάλου σούπερ σταρ.