Νέα BMW Σειρά 8 Convertible, ένα αυτοκίνητο-καλοκαιρινό όνειρο

Η ηλιόλουστη εκδοχή της BMW φέρνει τη νέα εποχή της γερμανικής εταιρείας.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 06 Ιουνίου 2019

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η νέα BMW Σειρά 8 Cabrio αποτελεί την ενσάρκωση του πολυτελούς δυναμισμού και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συγκεκριμένης κατηγορίας αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας. Η κορυφαία αισθητική και η προοδευτική της σχεδίαση συνυπάρχουν με τις υψηλές επιδόσεις και τις τεχνολογίες αιχμής, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες και παρέχοντας μία ασύγκριτη οδηγική εμπειρία.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κομψό cabrio στο οποίο τα πάντα έχουν προσεχθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.  Προς έκπληξη όλων, με μήκος 4,8 μέτρων η νέα BMW Σειρά 8 Convertible είναι αισθητά μικρότερη από τη σειρά 7 (5,2 μ.) και ελάχιστα από τη σειρά 6 (μόλις 2 εκατοστά η διαφορά τους).

Νέα BMW Σειρά 8 Convertible, ένα αυτοκίνητο-καλοκαιρινό όνειρο

Η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων στο αμάξωμα της την καθιστούν αισθητά ελαφρύτερη από τη σειρά 6, με αρκετά χαρακτηριστικά να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για το καλύτερο μέχρι τώρα αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας στον τομέα του.

Η πλούσια γκάμα στοιχείων εξοπλισμού για το εξωτερικό και το εσωτερικό της, προσφέρει τη δυνατότητα πολλών διαμορφώσεων ώστε ο οδηγός να απολαμβάνει τον προσωπικό σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου αλλά μέσα από μία εξατομικευμένη έκφραση. 

BMW ΣΕΙΡΑ 8 1
BMW ΣΕΙΡΑ 8 2
BMW ΣΕΙΡΑ 8 3

Η BMW Σειρά 8 Convertible είναι εξοπλισμένη με ένα 8κύλινδρο Twin Turbo κινητήρα που αποδίδει 530 ίππους. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 5,2''. Διαθέτει ακόμη μία εκτεταμένη γκάμα πρωτοποριακών στοιχείων εξοπλισμού που μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μία ιδιαίτερη εμπειρία όπως το BMW Intelligent Personal Assistant, το σύστημα εξατομικευμένου χειρισμού και την μερικώς αυτόνομη οδήγηση, τις προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

BMW ΣΕΙΡΑ 8 5

Η τιμή της νέας BMW Σειρά 8 convertible ξεκινά από τις €152.000.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της BMW

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει στην οικολογία και στην καθημερινή άνεση.

Pininfarina Battista, το απόλυτο ηλεκτρικό supercar

Το ιταλικό luxury brand φέρνει στη ζωή ένα κτήνος με επιδόσεις επιπέδου Formula 1 και μηδενικές εκπομπές ρύπων.