Ο γύρος της Ιταλίας με ένα σπάνιο ηλεκτρικό Fiat 500

To custom made Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e είναι ο καλοκαιρινός star του πρωτοποριακού προγράμματος Selezione Italia, που αναβαθμίζει κάθε road trip στη γειτονική χώρα.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 12 Ιουλίου 2019

Το Selezione Italia είναι ένα πρόγραμμα της γνωστής εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Hertz που επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε μία σειρά από ιταλικά αμάξια -κάποια εκ των οποίων εξαιρετικά έως θρυλικά μοντέλα- που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για road trips στη γείτονα χώρα, σε προνομιακές τιμές.

Η συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Abarth 595 Competizione, μοντέλα της Alfa Romeo όπως τα Giulia Quadrifoglio, Veloce ή Stelvio και της Maserati (Ghibli, Levante, Quattroporte). Γι' αυτό το καλοκαίρι ωστόσο, προσφέρεται το πρωτότυπο Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e. Πρόκειται για ένα κλασικό αυτοκίνητο που θυμίζει εκείνα των 60s και έχει επεξεργαστεί από την εταιρεία βελτιώσεων Garage Italia (παρεμπιπτόντως ανήκει στον εγγονό του Gianni Agnelli, Lapo Elkann), που ειδικεύεται στο να κάνει ακόμη καλύτερα τα μοντέλα του ομίλου της Fiat.

Το Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e είναι 100% ηλεκτροκίνητο χάρη σε μία πανίσχυρη custom made γεννήτρια στο πίσω μέρος του. Η Garage Italia έχει προσαρμόσει ακόμη καθίσματα με χειροποίητες ταπετσαρίες, ενώ το γενικότερο φινίρισμα αντλεί την έμπνευσή του από το θρυλικό 500 της δεκαετίας του 1960. 

Ο γύρος της Ιταλίας με ένα σπάνιο ηλεκτρικό Fiat 500

"Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Garage Italia, η οποία επιτρέπει στους πελάτες μας αλλά και στους επισκέπτες της χώρας να απολαύσουν την οδήγηση με ένα τόσο κλασικό κομμάτι, που όμως τυχαίνει να είναι ηλεκτροκίνητο. Το πρόγραμμα Selezione Italia δεν είναι απλά ένα ακόμη πακέτο προσφορών αλλά μία γενικότερη φιλοσοφία και ένας τρόπος για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Στην Ιταλία είμαστε περήφανοι για τις παραδόσεις μας, τη μόδα, τη φιλοξενία, την τέχνη και τη γαστρονομία. Αναζητούμε λοιπόν διαρκώς τον τρόπο να τα πλαισιώσουμε όλα αυτά και με μία αντίστοιχη οδηγική εμπειρία, παρέχοντας κάτι μοναδικό" αναφέρει ο CEO της Hertz Massimiliano Archiapatti.

Η Hertz σκοπεύει να διευρύνει περαιτέρω τη συνεργασία της με την Garage Italia και να διαθέσει περισσότερα σπάνια αυτοκίνητα προς ενοικίαση.  

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η σπάνια γοητεία της Ferrari 375 Coupe Speciale

Ένα πραγματικά ιστορικό αυτοκίνητο βγαίνει στο σφυρί από την ​​Sotheby's.

Τα μοντέλα της Jaguar θα αντιλαμβάνονται τη διάθεση του οδηγού

Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα διαβάζει το πρόσωπο και θα προσαρμόζει τις λειτουργίες του οχήματος.