Στο Λονδίνο θα συναντηθούν μερικά από τα πιο cool αυτοκίνητα όλων των εποχών

H τριημέρη έκθεση Concours of Elegance είναι το όνειρο κάθε φανατικού των τεσσάρων τροχών.

Για τους φανατικούς της αυτοκίνησης δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πουν αντίο στο καλοκαίρι, από το να το αποχαιρετήσουν παρέα με μερικά από τα πιο cool, σπάνια και όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκαν ποτέ. Αυτό δεν είναι υπόθεση εργασίας, είναι αξίωμα. Πού ακριβώς όμως θα συμβεί αυτή η εκδήλωση που κανένας πραγματικός λάτρης των τεσσάρων τροχών δεν πρέπει να χάσει; Από τις 6 έως 8 Σεπτεμβρίου το Hampton Court Palace του Λονδίνου υποδέχεται την Concours of Elegance.

Στο Λονδίνο θα συναντηθούν μερικά από τα πιο cool αυτοκίνητα όλων των εποχών

Rolls Royce, Jaguar, Aston Martin, Bentley, Ferrari και γενικά 60 από τα σπανιότερα μοντέλα που κατασκευάσθηκαν ποτέ θα δώσουν το παρών, τα δημιουργώντας ένα τριήμερο καθαρού και ανόθευτου carporn για τους fans των κλασικών αυτοκινήτων. Φυσικά, η διοργάνωση δεν είναι απλά μία έκθεση όπου οι επισκέπτες έρχονται, ρίχνουν μία ματιά και αποχωρούν για να συνεχίσουν αλλού τη μέρα τους. Πρόκειται για μία συνολική εμπειρία που πραγματικά θα αφήσει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς -όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο από την περσινή εκδήλωση.

Ειδικά σχεδιασμένα για την εκδήλωση cocktails (Patron Paloma, Watermelon Punch, Patron Margarita), επώνυμες σαμπάνιες, κορυφαία coffee brands, ένα μεσημεριανό μενού που έχει επιμεληθεί ο διάσημος Βρετανός σεφ Tom Aiken αλλά και το απαραίτητο διάλειμμα για το afternoon tea που κανείς ποτέ δεν θέλει να χάσει στη Μεγάλη Βρετανία, δίπλα σε pop up περίπτερα διάσημων brands ρολογιών και ένδυσης, συνθέτουν μία premium εμπειρία ιδανική για να συνοδεύσει μία βόλτα ανάμεσα σε 60 από σπανιότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών. 

Από: Esquire UK


φωτογραφίες © TIM SCOTT/ESQUIRE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.