Η νέα Aston Martin έχει την υπογραφή του Daniel Craig

Χωρίς αμφιβολία το καλύτερο δώρο για τους φανατικούς οπαδούς του James Bond.

Ένα μικρό αγόρι ονειρεύεται το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο. Πηγαίνει από διάδρομο σε διάδρομο, για ώρες ολόκληρες, αναζητώντας να βρει εκείνο το παιχνίδι που έχει φανταστεί. Πάνω σε αυτήν την απλή ιδέα, βασίζει τις υπηρεσίες της η αλυσίδα πολυτελών καταστημάτων Neiman Marcus, με τη διαφορά ότι δεν απευθύνεται σε ανηλίκους αλλά στους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη. Κάνει, δηλαδή, τα πιο τρελά τους όνειρα πραγματικότητα. Το φετινό highlight, λοιπόν, είναι μία Aston Martin που φέρει την υπογραφή του Daniel Craig.

Η νέα Aston Martin έχει την υπογραφή του Daniel Craig

Η τιμή της είναι απλησίαστη, διατηρεί όμως το απαράμιλλο στυλ του μυστικού πράκτορα αφού κοστίζει 700.007 δολάρια. Πρόκειται επί της ουσίας για μία τροποποιημένη Aston Martin DBS Superleggera, η οποία υπό κανονικές συνθήκες κοστίζει περίπου 300 χιλιάδες δολάρια, πιάνει εξωφρενικές ταχύτητες κι έχει 725 άλογα στη μηχανή της. Είναι, δηλαδή, ήδη ένα σπάνιο supercar. Η υπογραφή όμως του εμβληματικού ηθοποιού εκτινάσσει την αξία της.

Neiman Marcus Superlegggera ASTON MARTIN

Ο Craig έχει επιλέξει τα χρώματα και τις λεπτομέρειες στο εσωτερικό αυτής της Superleggera, καθιστώντας την αυτόματα μοναδική. Τα καρό μοτίβα που βλέπεις, τα οποία τοποθετούνται πρώτη φορά σε ένα αυτοκίνητο της βρετανικής εταιρείας, φέρνουν στο μυαλό τα σχέδια του MC Escher. Όσο για το πόσα τέτοια supercars θα κυκλοφορήσουν; Μόλις επτά νέοι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να βάλουν τα χέρια τους στο τιμόνι αυτής της μοναδικής Aston Martin.

Omega James BondΕίναι όμως δυνατόν οι επιλογές και μόνο του Βρετανού ηθοποιού να κοστίζουν περίπου 400 χιλιάδες δολάρια; Όχι, αφού η αγορά της συγκεκριμένης Superleggera ανοίγει τον δρόμο για μερικά σπάνια προνόμια. Οι τυχεροί θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παραλάβουν οι ίδιοι το νέο τους απόκτημα, αφού πρώτα ξεναγηθούν στα ενδότερα της διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας. Αργότερα, στις 8 Απριλίου του 2020, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα του No Time to Die, της τελευταίας ταινίας όπου ο Daniel Craig θα φορέσει το κοστούμι του 007.

Τέλος, η αυθεντική James Bond εμπειρία ολοκληρώνεται με την πλατινένια εκδοχή του Omega Seamaster Diver 300M, ενός ρολογιού που έχει συνοδεύσει τον μυστικό πράκτορα σε πολλές κινηματογραφικές περιπέτειες. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η μαύρη εκδοχή κυκλοφόρησε σε 7.007 κομμάτια, η πλατινένια -ναι, καλά μάντεψες- κυκλοφόρησε μόλις σε επτά.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης