Ο Michael Fassbender ετοιμάζεται να τρέξει στο Le Mans

Άλλος ένας star του σινεμά βάζει το όνομά του δίπλα σε αυτά των Steve McQueen και Paul Newman.

Ο Michael Fassbender ακολουθώντας τα χνάρια των Steve McQueen και Paul Newman ετοιμάζεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων του υψηλότερου επιπέδου. Ο Γερμανοϊρλανδός ηθοποιός που μεσουρανεί εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια (ακροβατώντας ιδανικά ανάμεσα στο καλλιτεχνικό σινεμά και τα blockbusters, με ερμηνείες όπως στο Shame να του έχουν χαρίσει καθολική αναγνώριση) θα βρεθεί στο τιμόνι μιας Porsche 911 RSR φορώντας τα χρώματα της Proton Competition για τις ανάγκες της European Le Mans Series.

"Ακόμα και πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, πάντα ονειρευόμουν να τρέξω με αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ήταν κάτι ξεκάθαρο για μένα από πολύ μικρή ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν ικανότατος οδηγός και μου έμαθε πολλά" εξηγεί ο Fassbender, αναφερόμενος στο πάθος του για την ταχύτητα.

To trailer

Ο χολιγουντιανός star πρωταγωνιστεί -αποτελώντας παράλληλα και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτής της παραγωγής που χρηματοδοτεί η Porsche- σε μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ του YouTube με τίτλο Road to Le Mans, όπου το κοινό θα παρακολουθήσει την πορεία και την εξέλιξη του 43χρονου ηθοποιού από αρχάριου στο τιμόνι σε έναν οδηγό ικανό να αγωνιστεί στην απαιτητική άσφαλτο του Le Mans

Για να μπορέσει τώρα να προετοιμαστεί για τον τελικό του σκοπό,  ο Fassbender χρειάστηκε να αγωνιστεί για μία ολόκληρη σεζόν στο Porsche Sports Cup Deutschland οδηγώντας -τι άλλο;- μία Porsche 911 GT3 Cup. Λένε ότι η τέχνη χρειάζεται θυσίες και ο Γερμανοιρλανδός φαίνεται διατεθειμένος να τις κάνει. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγεται και τόσο άσχημη η υποχρέωση να πατάς το γκάζει ενός εμβληματικού supercar.

Τέλος, το φετινό Europan Le Mans Series, που αποτελείται από έξι διαφορετικούς; αγώνες που διαρκούν από τέσσερις ώρες ο καθένας, ξεκινά στις 19 Ιουλίου στο Λε Καστελέ της Γαλλίας. Όσο για τον 43χρονο star; Εκείνος θα αγωνιστεί στην κατηγορία Grand Touring Endurance (LM GTE). Το μεγαλύτερό του επίτευγμα όμως, θα είναι το γεγονός ότι θα βάλει το όνομά του δίπλα σε θρύλους του σινεμά που βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι αγωνιστικών αυτοκίνητων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear